banner359

MHP'den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programı

07 Mart 2022 Pazartesi 13:27 2022-03-07 15:54:13
MHP'den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programı

MHP İnegöl Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikalar (KAÇEP) Başkanlığı, İnegöl Ülkü Ocakları Asena Birimi ve Yenice Ülkü Ocakları Asena Birimi 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla program düzenledi.

Sani Konukoğlu Konferans Salonunda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen programa İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, MHP İnegöl İlçe Başkanı Aytekin Torun, MHP Bursa Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikalar (KAÇEP) Başkanı Filiz Dağhan Duzcu, MHP İnegöl Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikalar (KAÇEP) Başkanı Kevser Aksöz, Ülkü Ocakları İnegöl İlçe Başkanı Burak Bingül, Yenice Ülkü Ocakları Başkanı Yakup Koç ve çok sayıda davetli katıldı.

HER ZAMAN KADININ SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
8 Mart’ın kadın olmanın mana ve önemi üzerine bir kez daha düşünmek için eşsiz ve anlamlı bir gün olduğunu belirten MHP İnegöl KAÇEP Başkanı Kevser Aksöz, “Bugün her ne kadar kadınlar günü vesilesiyle bir araya gelmiş olsak ta kadınlara verilen değerin bir güne sığdırılamayacağını düşünüyorum. Aksi takdirde 8 Mart’ta söylediğimiz sözler yarım kalmaya mahkûm olacaktır. Bizler İnegöl KAÇEP olarak her zaman kadının sesi olmaya devam edeceğiz. Her şeyin en güzeline layık olan Türk kadınının kadınlar gününü kutluyorum. Şiddet ve cinayete kurban olan tüm kız ve kadınlarımızı rahmetle anıyorum” şeklinde konuştu.

ÜLKEMİZİN ANA DİREĞİDİR
Bursa KAÇEP Başkanı Filiz Dağhan Duzcu ise, “Bu programı hazırlayıp bizleri burada buluşturan İnegöl KAÇEP başkanım Kevser Aksöz’e çok teşekkür ediyorum. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe binaen sizlere sayın genel başkanımızın bir sözünü aktarmak istiyorum. Bu söz benim çok beğendiğim ve çok kullandığım bir sözdür. Kadınlarımız göz nuru baş tacıdır. Üzerinde yaşadığımız vatan coğrafyasının yükünü omuzlayan, ülkemizin ana direği, ana yüreği ve fikridir. Kadınlarımız gelecek nesillerimizin teminatıdır. Bu vesileyle tüm kadınların gününü kutluyorum” dedi.

KADIN VATANDIR
Böylesine anlamlı bir gün için bu geceyi organize eden İnegöl KAÇEP yönetimi, İnegöl ve Yenice Ülkü Ocakları Asena Birimlerine teşekkür eden MHP İlçe Başkanı Aytekin Torun, “Genel başkanımız sayın Devlet Bahçeli'nin dediği gibi "Türk kadını milli şerefimizin abidesi, milli bekamızın beşiğidir." Cümlelerinden anlaşılacağı üzere kadınlarımız hayatın içinde aktif ve fedakarca mücadele ederken demokratik fırsat ve imkanlardan mahrum olmaları akla ziyan çarpıklıktır. Kadın atıl kalırsa, istikbalimiz riske girecektir. Kadın varsa, insan vardır. Kadınlarımızın önündeki bariyerler kaldırılmalıdır. Onlarsız medeniyet kuru bir avuntudur. Kadın annedir, kadın vatandır, kadın ülkedir, kadın gelecektir, kadın gelecek nesillerimizin teminatıdır” diyerek sözlerini sonlandırdı.

CUMHURBAŞKANINI DÜNYA’YA GETİRENDE KADINDIR
Son olarak konuşan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise, “Bende bugün kıymetli eşimle birlikte bugün programa katıldım. Burada bulunan tüm kadınlarımızın 8 Mart Kadınlar gününü kutluyorum. Kadınlar hem bir eş, hem bir anne. Hayatın içerisinde kadınları bazen çalışan, bazen üreten ve emek veren olarak görüyoruz. Aynı zamanda toplumu yetiştiren, çocukları geleceğe hazırlayan kadınlarımızdır. Bugün bir Cumhurbaşkanını da Dünya’ya getiren, esnafı da Dünya’ya getiren bir kadındır. Cennetin anaların ayağını altında olduğunu hatırlatarak tüm kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyorum” diye konuştu. 

Program Kişisel Gelişim Uzmanı Aslı Orcan’ın yapmış olduğu sunumlarla devam etti.

Son Güncelleme: 07.03.2022 15:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<