banner359

MHP'den erken seçim açıklaması

18 Nisan 2018 Çarşamba 18:19 2018-04-18 18:39:01
MHP'den erken seçim açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Haziran 2018 tarihinde erken genel seçim yapılacağı açıklamasının ardından değerlendirmelerde bulunan Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir,”İnegöl’de Cumhur İttifakı ile en az %80 oy çıkacağına inanıyoruz” dedi. 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir,”  Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli son yapılan gurup toplantımızda, seçimlerle ilgili  26 Ağustos 2018 tarihini işaret etmişti. Mevcut, ülkenin içinde bulunduğu durum, şartlardan dolayı, 2019’da ki Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kaldıramayacağı için seçimlerin erken yapılması önerisinde bulundu. Akabinde sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçimlerin 24 Haziran 2018’de yapılmasını talep etti. Bunu bu şekilde dile getirdi. Bizler Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı olarak seçime hazırız. Göreve geldiğimiz 26 Mart 2017 tarihinin hemen akabinde bizler seçime hazır olduğumuz beyan ettik. Kadrolarımızla ve teşkilatlarımız ile en kısa sürede yapılacak olan seçimlere hazırız. Memleketimize hayırlı uğurlu olsun. Bizler ne istiyorsak Türk Milleti içindir. Ülkemizin en kısa sürede istikrara kavuşması için, bir an önce bu telaşenin bitmesinden yana olduğumuzu beyan ediyoruz. ” diye konuştu. 

TÜRKİYE GENELİNDE %65
Yerelde ki seçim durumu ile ilgili konuşan Bedir,” Bizler İnegöl’de bu konuda güçlü olduğumuza inanıyoruz. Zaten mevcut seçimlere de bakıldığı gibi, en son seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl’de 2. Parti.  Ancak son yapılan seçim çalışmaları sürecinde, vatandaşlarımız ile bir araya geldiğimiz vatandaşlarımızdan ciddi bir teveccüh gördük. Özellikle 15 Temmuz’da cereyan eden olaylardan sonra, bu olaylar nedeniyle vatandaşımızın Milliyetçi Hareket Partisine bakış açısı değişti. Özellikle genel başkanımızdan dolayı da bizlere karşı bir teveccüh var. İttifak ile girilecek olan bu seçimlerde Türkiye genelinde %65 gibi bir rakam ile sonuçlanacağına inanıyoruz. Akabinde şuanda bugün ki pencereden bakılırsa 11 ay sonra bir yerel seçim söz konusu. Bizler teşkilatlarımız ile birlikte yerele de talibiz, bu konuda da çalışmalarımız mevcut. Projelerimiz ile geliyoruz, en doğru ve en liyakatli insanlarla seçime gireceğiz ve belediyeyi de alacağımız inanıyoruz” şeklinde konuştu. 

İTTİFAK İNEGÖL’DE %80 
Bedir konuşmasını şöyle sürdürdü,” İnegöl muhafazakar bir yapıya sahip, farklı görüşlerden insanlar var ancak bir yıllık süre içerisinde gördüğümüz durum neticesinde İnegöl’de Cumhur İttifakı ile en az %80 oy çıkacağına inanıyoruz”

Son Güncelleme: 18.04.2018 18:39
Anahtar Kelimeler:
InegölSeçimMhp24 Haziran
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<