banner359

MHP'den T.C. Talebi

29 Haziran 2020 Pazartesi 15:39 2020-06-29 15:48:02
MHP'den T.C. Talebi

MHP İnegöl İlçe Başkanı Aytekin Torun, İnegöl’ün giriş ve çıkışında farklı olan tabelalarından değişmesi nedeniyle Belediye Başkanı Alper Taban’a teşekkür ederek, İnegöl Belediyesi tabelasına da T.C. ibaresi eklenmesi gerektiğinin altını çizdi.

Daha önce İnegöl Belediye Meclisi’nde gündeme gelen ‘Belediye Binasına T.C. İnegöl Belediyesi tabelası asılsın’ teklifi yeniden gündeme geldi.

 Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Aytekin Torun, “Sosyal medyada ve diğer medya kuruluşlarında gündem olan İnegöl’ün giriş ve çıkış tabelalarında ki yanlışlık sağ olsunlar Belediye Başkanımız Alper Taban tarafından hızlı bir şekilde değiştirildi. Kendisine duyarlılığı için teşekkür ediyoruz. Ancak İnegöl Belediye Binası’nda ki tabelasının da değişmesi gerektiğini, başına T.C. ibaresinin hızla konulması gerektiğinin altını çiziyoruz. İnegöl Belediyesine T.C. İnegöl Belediyesi yakışır“ ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 29.06.2020 15:48
Anahtar Kelimeler:
Inegöl
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<