MHP Genel Başkanı Bahçeli'den yerel seçimde 'Cumhur İttifakı' mesajı

14 Eylül 2018 Cuma 10:27
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den yerel seçimde 'Cumhur İttifakı' mesajı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Biz 31 Mart 2019'a cumhurun ittifakının damga vurmasını istiyoruz" dedi.
Polatlı Belediyesi Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve beraberindeki genel başkan yardımcılarının katılımlarıyla gerçekleşti. Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Bahçeli, milli belediyecilik ve başarılı yönetime önem verdiğini belirterek, "Beka, birlik ve beraberlik içinde geleceğe yürüyelim istiyorum. Polatlı'ya güveniyorum, Milliyetçi Hareket Partisi'ni asla yalnız bırakmayacağına, asla terk etmeyeceğine, asla sırtını dönmeyeceğine yürekten inanıyorum" mesajını verdi.

Bahçeli, törenin 13 Eylül Sakarya Zaferi'nin yıl dönümünde gerçekleşmesinden dolayı tarihin kalp atışını hissedip, Sakarya'nın çağrısını duyup, zaferine ortak olduklarını kaydetti. Polatlı'nın şehitlere minnettar, zalimlere mezar olduğunu ifade eden Bahçeli, "Polatlı en şedit hıyanetlere, en seri cinayetlere, en şeni rezaletlere okunan meydanların hem kıyısı hem de karargahıdır. Artık Sakarya yüz üstü sürünmüyor, hamd olsun ayağa kalktı. Bir daha da düşürmeye hiçbir muhasımın, hiçbir müstevlinin gücü yetmeyecek, kudreti sökmeyecektir. Bu topraklarda 97 yıl önce bir destan yaşandı. Bu topraklarda 97 yıl önce bir tarih yazıldı. 20.yüzyılın en büyük savaşlarından birisi bu topraklarda yapıldı. 

banner380

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<