MHP İlçe Başkanı Torun'dan Bayram mesajı

19 Ağustos 2018 Pazar 12:29 2018-08-19 12:47:19
MHP İlçe Başkanı Torun'dan Bayram mesajı


Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Aytekin Torun Kurban Bayramı nedeniyle bir tebrik mesajı yayınladı. Torun mesajında, “İnancımız odur ki; Türk Milleti ebediyete kadar Anadolu’da, bağımsızlığı, onuru ve milli değerlerine sahip çıkarak milli ve dini bayramlarını karşılayacak, bizleri Anadolu’dan ayırma gayreti içerisinde olan gafillere asla fırsat vermeyecek, adım atmalarına müsaade etmeyecektir” dedi. 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Aytekin Torun “Son 2 Yılda Yaşadığımız ağır ve meşakkatli günlerden sonra Mübarek Kurban Bayramı’na ulaşmış olmanın sevincini yaşıyoruz. Maneviyatın, duanın, yardımlaşmanın, dayanışmanın, buluşmanın en güzel anlarından birisi olan Kurban Bayramı’nı Dünya üzerindeki bir takım olumsuz olaylardan, ülkemizdeki terör saldırılarından ve çeşitli problemlerden ötürü, gözümüz nemli de olsa huşu içerisinde kutluyoruz. Şüphesiz hem dini, hem mili bayramlarımız bizleri millet olarak birbirimize yaklaştıran, aynı istikamete yönlendiren ve aramızdaki çeşitli engelleri kaldıran ayrıcalıklı dönem ve günlerdir. Bu nedenle bayramlarımızın milletimizin hayatında önemli ve vazgeçilmez bir yeri bulunmaktadır. İnşallah idrak edeceğimiz Kurban Bayramı’nda dualar ile birlikte yapılan ibadetlerimizin, ziyaretlerimizin, yardım ellerinin, bizlerin milletçe kardeşliğini güçlendireceği, birlik ve beraberliğimizi pekiştireceği açıktır. Birbirimize daha çok bağlanmanın, aile fertlerimizi, büyüklerimizi, yakın çevremizi, dost ve arkadaşlarımızı sevindirmenin, uzaktakiler ile hasretleri bitirmenin yollarından bir tanesi tartışmasız bayramlardır. Bayram inanıyoruz ki; hayallerimizin üstünü örten, hedeflerimize ulaşmamızda bizlerin önüne çıkarılan engellere karşı direniş sahası olacaktır. İnancımız odur ki; Türk Milleti ebediyete kadar Anadolu’da, bağımsızlığı, onuru ve milli değerlerine sahip çıkarak milli ve dini bayramlarını karşılayacak, bizleri Anadolu’dan ayırma gayreti içerisinde olan gafillere asla fırsat vermeyecek, adım atmalarına müsaade etmeyecektir. Bayram nedeniyle yapılan ziyaretlerde, milletimizin birbirine sunduğu ikramlar, birbirimize gösterdiğimiz kardeşlik duyguları hiçbir kötü emelin ve art niyetlinin baş kaldırmasına müsaade etmeyecektir” dedi. 

banner380

Torun sözlerini şöyle sürdürdü, “Bu duygu ve düşüncelerle özelde tüm İnegöllü hemşerilerimin, genelde ise ülkemizin 81 vilayetinde yaşayan aziz milletimizin ve Türk-İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı tüm içtenliğimle tebrik ediyor, nice bayramlara ulaşmayı Cenabı-ı Allah’tan diliyorum.”

Son Güncelleme: 19.08.2018 12:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<