MHP İnegöl basınla kahvaltıda bir araya geldi

10 Mayıs 2017 Çarşamba 16:06 2017-05-10 16:23:45
MHP İnegöl basınla kahvaltıda bir araya geldi
Kısa bir süre önce yapılan genel kurul ile Hayati Bedir başkanlığındaki yeni yönetim basın mensupları ile botanik parkta düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.
Toplantı esnasında bir konuşma yapan MHP İlçe Başkanı Hayati Bedir, “Bugün çok mübarek bir gün. Türk İslam âleminin ve sizlerin Berat Kandilini kutlarım. 26 Mart tarihinde mevcut delegenin oyuyla ilçe yönetimi olarak seçildik. Şuan 1,5 aylık bir yönetim kuruluyuz. Resmi olarak ilk protokol ziyaretlerimize Kaymakam Bey ile başladık ve akabinde Sayın Belediye Başkanını ziyaret ettik. Basın mensuplarımızla bir tanışma kahvaltısı tertip ettik. İnegöl’e dair eksikliklerin giderilmesi için buradayız. Elimizden geldiğince 37 kişilik yönetim kurulumuz ile İnegöl’e nasıl katkı sağlayabiliriz hususunda çalışacağız. Önümüzde 2 yıl sonra bir seçim söz konusu. Seçimlere hazırlıklarımız devam ediyor. Güçlenerek teşkilatlarımızla birlikte İnegöl’de mevcut olan MHP’nin oyunu nasıl yükseltebiliriz düşüncesiyle buradayız. Bu şekilde sizlerle bir araya geldik. Teşkilatım adına çok memnunum” dedi.

CİDDİ BİR ZAM
Ekmek zammının ve İnegöl’de gördükleri eksiklerin sorulması üzerine konuşan Bedir, “Yakın zamanda ekmeğe yüzde 25 gibi ciddi bir zam yapıldı. Ekmek tüketiminin çok fazla olduğu bir ülkede yaşıyoruz ki bu kadar zammın asgari ücretin 1400 küsur TL seviyelerde olduğu bir süreçte ciddi bir zam olduğunu düşünüyoruz. Bununla alakalı bir açıklama yaptık. İnegöl halkımızı bilgilendirdik. Bu konu ile alakalı tek siyasi açıklamayı bizler yaptık. Biz elimizden geleni yaptık. Bu konuda fırıncı arkadaşlarımızın kendilerince haklı olarak serzenişleri var. Uzun yıllardır zam yapmıyoruz düşüncesindeler. Zamdan önce Tarım Bakanımız Faruk Çelik açıklamalarda bulundu, ekmeğe kesinlikle zam yapılmayacağını söyledi. Bu konu ile alakalı yetkilileri göreve davet ettik. Muhakkak sesimiz yetkililere ulaşmıştır.”

EKSİKLERLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ
“İnegöl ile alakalı gördüğümüz eksiklikler var, bunları dile getireceğiz. İnegöl bir mobilya kenti, ihracatta ciddi rakamları olan, ülke ekonomisine ciddi katkılar sağlayan bir şehir. Ancak bugün Ağaç İşlerinin bulunduğu mevkide devasa fabrikalar mevcutken oradaki altyapı ve yol çalışmaları bitmemiş durumda. Bu da ticari olarak ekonomimizi etkiliyor. İnegöl mobilyası ile dünyaya açılmış bir şehir. Dışarıdan ciddi yatırımlar yapacak firmalar buraya geldikleri takdirde bu eksikler İnegöl’e hoş bir görüntü sağlamıyor, ticaretimizi etkiliyor. Bizler, oradaki asfalt ve altyapı sorununun ivedi şekilde çözüleceğine inanıyoruz. Gördüğümüz eksiklerin hepsini dile getireceğiz. Yetkili mercilere önerilerimizle birlikte ileteceğiz. İnegöl’de ciddi bir trafik yükü var. Mevcutta 250 bin insan yaşıyor ama aşağı yukarı 65 bin üzerinde araç var. 4 kişi başına 1 araç düşüyor. İnegöl 20 yıldır hep aynı şekilde kendi içinde büyüyor ve bu sayı artıyor. Hem nüfusumuz hem de araç sayısı artıyor. Bununla alakalı İnegöl Belediyesi’nin yetkili kurumlarının çalışmaları var ama bunun bir an önce yapılması gerekiyor. Trafik keşmekeşinin bir an önce giderilmesi gerekiyor. Akşam 5’ten sonra bankalar caddesi, park caddesi, hastane caddesine gidildiği zaman İstanbul trafiğini aratmıyor. Sanayiden İnegöl şehir merkezine yürüyerek 10 dakikada gidebilirsiniz ama mevcutta akşam 5’te yarım saatte çıkamıyorsunuz. Ciddi bir handikap var. Bununla alakalı neler yapılabilir düşüncesiyle öneriler sunacağız. Derdimiz İnegöl’e katkı sağlamaktır” şeklinde konuştu.

ÜYE SAYIMIZI 100 BİNLERE ÇIKARMAK İSTİYORUZ
MHP’nin İnegöl’deki durumunun sorulması üzerine konuşan Bedir, “MHP İnegöl’de mevcutta bin 437 tane üyemiz var. Üye sayımızı artıracağız. Bununla alakalı çalışmalarımız var. Yakın zamanda üye ve teşkilat mensuplarımızla birlikte tanışma kahvaltısı tertip edeceğiz. Yetişirse Ramazandan öncesine gerçekleştirmek istiyoruz. Bu süre içerisinde üye çalışmalarımız devam etmekte. Mevcut üye sayımızı nasip olursa 14 binlere, 50 binlere, 100 binlere çıkartma hedefindeyiz. Bununla alakalı çalışmalarımız var” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 10.05.2017 16:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<