banner359

MHP İnegöl teşkilatı bayramlaştı

04 Mayıs 2022 Çarşamba 20:04 2022-05-05 00:55:14
MHP İnegöl teşkilatı bayramlaştı

İnegöl Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Teşkilatı Ramazan Bayramı bayramlaşma töreni ilçe binasında gerçekleştirildi. 


MHP İnegöl ilçe binasında düzenlenen programa, İlçe Başkanı Aytekin Torun, MHP İnegöl İlçe yönetim kurulu üyeleri, MHP Bursa il yönetim kurulu üyeleri, İnegöl Belediyesi meclis üyeleri, İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Burak Bingül, Yenice Ülkü Ocakları Başkanı Yakup Koç ve parti üyeleri katıldı.

BİRLİK VE BARABERLİK İÇERİSİNDEYİZ
Bayramlaşma programında konuşan MHP İnegöl İlçe Başkanı Aytekin Torun, “Mübarek Ramazan Bayramın Türk milletine, İnegöl halkına, MHP ve ülkücü camiaya hayırlı ve uğurlu günler getirmesini diliyorum. Bu güzel bayramın ayrıca Türk İslam alemine, Türk dünyasına da hayırlı uğurlu günler getirmesini diliyorum. MHP-Ülkü Ocakları İlçe teşkilatları olarak bu güzel Ramazan Bayramı’nda birlik beraberlik içinde olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Birliğimiz Türk milletinin hayrı içindir. Milletimiz devletimiz için MHP ve ülkücü camia elinden gelen gayreti sarf etmektedir. İnegöl için de hayırlı olan her işte MHP teşkilatı olarak üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirmek için büyük gayret sarf etmektedir. Ramazan Bayramı mübarek bir gündür. Oruçlarımızı tuttuk, hayır işlerimizi yaptık, Allah kabul etsin. Önemli dönemlerden geçiyoruz. Bugün Ramazan Bayramı’nın 2'nci günü ama aynı zamanda 3 Mayıs Milliyetçiler günü dolayısıyla milletçiliğin fikir babalarının vermiş olduğu haklı mücadelelerinin kararlılıklarının aynı zamanda bizim nazarımızda zaferle taçlandığı bir gündür. Bu anlamda da 3 Mayıs Milliyetçiler gününü de tebrik ediyorum." dedi. 
Bayramlaşma programında konuşan İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Burak Bingül ise, düzenlenen programa katılanlara teşekkür ederek bayramlarını kutladı. Milliyetçi Ülkücü camianın bir arada olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Son Güncelleme: 05.05.2022 00:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<