MHP lideri Bahçeli bugün Bursa'da

11 Eylül 2022 Pazar 16:34 2022-09-11 16:40:21
MHP lideri Bahçeli bugün Bursa'da

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı ve MHP'ye gönül vermiş çok sayıda vatandaş, bugün Bursa'da Devlet Bahçeli'nin katılımıyla gerçekleştirilecek ‘2023’e Doğru Aday Belli Karar Net’ mitingine katılmak için İnegöl'den kalabalıklar halinde Bursa'ya hareket etti.

banner380

MHP, ‘2023’e Doğru Aday Belli Karar Net’ mitinginin ikincisini bugün saat 17.00'da Bursa Gökdere Meydanı'nda gerçekleştirecek. Konuyla alakalı geçtiğimiz günlerde açıklama yapan MHP İlçe Başkanı Aytekin Torun, Bursa'nın tarihi bir güne şahitlik edeceğini ve MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin önemli mesajlar vereceğini belirterek İnegöllüleri mitinge davet etmişti.

MHP İlçe Teşkilatı bugün İnegöl'de 9 ayrı bölgeden otobüs kaldırdı. Otobüslerin yanında yine özel araçlarla Bursa'ya kalabalık şekilde partililerin gittiği gözlemlendi.

Gökdere Meydanı'nda 17.00'de başlayacak mitingde, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin önemli açıklamalar yapması bekleniyor.

Son Güncelleme: 11.09.2022 16:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<