“MHP Meclis'te güçlü yer almalı”

18 Haziran 2018 Pazartesi 09:26
“MHP Meclis'te güçlü yer almalı”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İnegöl İlçe Teşkilatının, Bayramın ikinci günü düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Adayı Mustafa Hidayet Vahoğlu, Bursa’da 20 Milletvekilini de almayı hedeflerini söyledi.

Bayramın ikinci günü Seçim İrtibat Merkezi'nde gerçekleştirilen bayramlaşma programına MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Adayı Mustafa Hidayet Vahoğlu, Bursa Milletvekili Adayları Hayati Bedir ile Ümit Kaplan, İlçe Başkanı Aytekin Torun, İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Sabri Çağlar ve partililer katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan MHP İnegöl İlçe Başkanı Aytekin Torun, "Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan ayını geride bırakarak bayram günlerine ulaşmış bulunmaktayız. Cenab-ı Allah'tan onun rızasını kazanmak amacıyla tuttuğumuz oruçların, samimiyetle gerçekleştirdiğimiz ibadetlerin kabulünü niyaz ediyorum. Bayramlar Türk-İslam ahlakının yaşanıp yaşatıldığı manevi ve kültürel bir varlık alanı, ortak hatıra ve hedeflerimizin nefes aldığı buluşma ve kavuşma sahasıdır. Ne var ki Türkiye'nin bekası sağlama alınmadıkça, İslam dünyasının huzur ve istikrara kavuşturulmadıkça sevinçlerimizin bir yanı buruk, umut ve hayallerimizin bir tarafı buhranlıdır. Figüranları zaman göre değişen ve değiştirilen dağılma ve parçalanma senaryoları ısrarla, inatla ve istikrarlı bir şekilde tedavülde tutulmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerimle tüm ilçe halkımızın Ramazan Bayramı'nı içtenlikle tebrik ediyor, her günümüzün bayram havasında geçmesini diliyorum" dedi. MHP Bursa Milletvekili Adayı Hayati Bedir ise, "Ramazan bayramını idrak ettiğimiz şu günlerde hepiniz hoş geldiniz. Bir hafta sonra Allah'ın izni ile memleketimiz ikinci bayramı yaşayacaktır" diye konuştu. MHP Bursa Milletvekili Adayı Ümit Kaplan ise, "Tüm ilçe halkımızın bayramını kutluyorum" dedi.

HEDEF 20’DE 20

banner380

MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Adayı Mustafa Hidayet Vahoğlu’da konuşmasında, "Biz bir aileyiz. Kardeşlerim, aslında Ramazan ve Bayram münasebetiyle toplanılan bu tür toplantılarda siyasi konuşma yapmayı uygun görmüyorum ama eli kulağında bir seçim var. Türkiye'nin en önemli üçüncü seçimi. Bizim varlığımızı, bizim dışımıza belirlemeye çalışanların planlarını uygulamaya soktukları bir dönemdeyiz. Dışarıdan birileri bir ülkeyi hedef aldığında yandaşları vardır ve ilk hedefleri vardır. Gönüldaşlarım, Türkiye hedef ise içerideki hainleri biliyorsunuz, hedef alınan ülkücülerdir. Ocaklarımızdır ve ülkücü hareketin siyasi müessesi olan MHP'dir. Çünkü biz defolu değiliz, çünkü biz sponsorlu değiliz, çünkü biz yular takılıp gezdirilecek insanlar değiliz. Bizim gençlik yıllarımızda milli diye gezenlerin bugün nerelerde gezdiklerini, hangi ahırın arpası, samanı olduklarını görüyoruz. Çünkü, onlar Türkiye'den düşünmüyorlar. Onlar Türklüğü düşünmüyor, onların kafasında mazlum milletle yok. Türkün nüfusu azaltılsın diye özel projeler üretiliyor, ilaçla veriliyor. Hiç kimsenin umurunda değil. Tek çıkış yolu ülkücü hareketi mecliste, meclis çoğunluğunu sağlayacak şekilde meclise sokmaktır. Hedefimiz Bursa'da 20 vekildir. 20'sinide hedefliyoruz. Hayati kardeşimde, Ümit kardeşimde, bende sizi temsil etmeye çıktık. Bizim hedefimiz Türklüğün şanını hak ettiği seviyeye çıkarıp, en üste yükseltmek. Bizim hedefimiz üzerinde oyun oynanan, yeşerdikçe budanan, kurudukça sulanan ülkelerden olmaktan çıkarmak. Hedefimiz Türk dünyasını hak ettiği yere getirmek. Bizim hedefimiz yüce Kitabımızın emrettiği İslam'ı dünyaya hakim kılmak. İstanbul'un fethi sadece bir şehrin fethi değil, Hıristiyan dünyasının doğuya açılmasın set olduk. Cumhuriyet şuursuz başa gelmiş olsa da, milletin şuuru ile bunu yaşattı. Bugün üzerimizde her dakika oyun oynanıyor, bizim güçlü olma zorunluluğumuz var. MHP üzerinde oyunlar oynanıyor. Hedef alanların, erozyona uğratmaları gereken hedef kitle biziz çünkü" şeklinde konuştu.

Yıldırım Gazetesi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<