banner359

Mhp Yönetiminden Taban’a Destek Ziyareti

06 Şubat 2019 Çarşamba 11:52 2019-02-06 16:11:58
Mhp Yönetiminden Taban’a Destek Ziyareti

31 Mart mahalli idareler seçimlerinde Cumhur İttifakının adayı olan Alper Taban’a destek verecek MHP İnegöl İlçe Teşkilatı, seçimler öncesi desteğini göstermek ve 9 Şubat’ta düzenleyecekleri MHP’nin 50. Kuruluş yıl dönümü programına davet etmek için Başkan Taban’ı ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Aytekin Torun, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bugün 10.00’da Belediye Başkanı Alper Taban’ı ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette 31 Mart mahalli idareler seçimleriyle birlikte 9 Şubat’ta MHP’nin kuruluşunun 50’nci yılı nedeniyle yapılacak programlar görüşüldü.

NE ZAMAN NEREDE İHTİYACI OLURSA YANINDAYIZ
Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan MHP İlçe Başkanı Aytekin Torun, “Bugün İnegöl Belediye Başkanımız Alper Taban’ı ziyarete geldik. Kendisine hayırlı olsun dileklerimizi iletmek için buradayız. Malumunuz 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde bizim de Cumhur İttifakı adayı olarak kabul ettiğimiz Alper Taban Beye desteklerimizi iletmek için buradayız. Bizlere ne zaman nerede ihtiyacı olursa biz her zaman yanındayız. İnşallah Cumhur İttifakı bu seçimlerde başarıyla seçimlerden çıkacaktır. Buna inancımız tamdır. Kendisine ve Cumhur İttifakına başarılar diliyoruz” dedi.

TABAN’I MHP’NİN KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ PROGRAMINA DAVET ETTİ
Cumartesi günü düzenleyecekleri programa ilişkin de konuşan Torun; “Ayrıca 9 Şubat 2019 Cumartesi günü Milliyetçi Hareket Partisi’nin kuruluşunun 50’nci yılı. Bizler de ilçe teşkilatı olarak 50’nci yılımızı kutlamak adına Cumartesi günü ikindi namazıyla birlikte başlayacak olan bir program tertip ettik. Ziyaretimizin bir nedeni de programa Cumhur İttifakı Adayımızı davet etmekti” ifadelerinde bulundu.

HİÇ ŞÜPHENİZ OLMASIN, CUMHUR İTTİFAKI BU SEÇİMİN GALİBİ OLACAKTIR
Belediye Başkanı Alper Taban ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek; “Milliyetçi Hareket Partimizin İlçe Başkanı ve yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu ziyaretle bizleri onurlandırdılar. Şeref duyduk. Bizler de aday adaylığımız adaylık sürecine dönüştüğünde ilçe teşkilatımızla birlikte Milliyetçi Hareket Partimizi ziyaret ettik. Başkanımız ve yöneticilerimiz bizi en güzel şekilde, layıkıyla karşıladılar. İstişarelerde bulunduk. Bugün yine bir kez daha buraya gelerek bizleri tekrar onurlandırdılar. İnşallah Cumhur İttifakı Allah’ın izniyle, milletimizin teveccühüyle hiç şüpheniz olmasın yine bu seçimin galibi olacaktır. Bu kadrolar yine hizmet etmeye devam edecektir. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Sayın Devlet Bahçelinin birlikteliği, mutabakatıyla tabanda da bu birliktelik devam ediyor. Ben önümüzdeki seçimlerin de olgunluk içerisinde geçeceğini düşünüyorum. Çıkan sonuç başımızın tacıdır. Milletimiz takdir edecektir. Milletimiz sandıkta kimi uygun görürse emaneti ona verecektir” diye konuştu.

Ziyaret sonunda MHP’li yöneticiler Başkan Taban’a çiçek takdiminde bulundu.

Son Güncelleme: 06.02.2019 16:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<