Mi Store İnegöl AVM’de

05 Haziran 2021 Cumartesi 23:26 2021-06-06 12:13:11
Mi Store İnegöl AVM’de

Her zevke ve ihtiyaca yönelik alışveriş deneyimi sunan İnegöl AVM, renovasyon çalışmalarının ardından her geçen gün yeni bir mağazayı daha ziyaretçileri ile buluşturmaya devam ediyor. 

 İnegöl AVM’nin en son markası ise Çinli teknoloji devi Xiaomi oldu. 

Yenilenen yüzü, açık hava AVM’si olmasının getirdiği ferah yapısı ve geniş sosyal alanlarıyla sağlıklı ve hijyenik bir alışverişin adresi İnegöl AVM, 3 Haziran tarihinde gerçekleşen açılışla birlikte Xiaomi’nin Türkiye distribütörü Mieko Turkey’nin, 10. Mi Store mağazasına ev sahipliği yapmaya başladı. 

İnegöl AVM Mi Store mağazası, en son teknoloji ürünleri; cep telefonları, elektrikli scooterlar, akıllı robot vakum süpürgeler, projeksiyon cihazları, akıllı saatler, bluetooth kulaklıklar, ses sistemleri ve akıllı ev sistemlerinden oluşan geniş bir teknolojik ürün karması ile misafirlerini ağırlıyor. Herkesin ulaşabildiği kaliteli teknoloji ürünleri sunmak hedefiyle hizmet veren Mi Store, İnegöl’de teknoloji alışverişinin yeni adresi olacak. 

banner380

Son Güncelleme: 06.06.2021 12:13
Anahtar Kelimeler:
Mi Storeİnegöl Mi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<