banner359

Milletimizin yarınları için mücadele etmekteyiz 

26 Ocak 2018 Cuma 21:41 2018-01-27 17:47:25
Milletimizin yarınları için mücadele etmekteyiz 


 Milli Türk Talebe Birliği’nin İnegöl’de açıldığını ve kısa zaman bina açılışının gerçekleşeceğini belirterek açıklamalarda bulunan Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) İnegöl İlçe Başkanı Mehmet Nuri Aydın, “Bin yıldır var olan ve İslam’ın sancaktarlığını yürüten milletimizin yarınları için bir asırdır mücadele etmekteyiz” dedi. 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Milli Türk Talebe Birliği İnegöl İlçe Başkanı Mehmet Nuri Aydın, “Milli Türk Talebe Birliği 1916 yılından günümüze kadar, öğrencilerin sorunlarını çözmeye gayret gösteren, bir okul gibi çalışan, Türkiye’de ilk denem sınavını yapan, ilk üniversite hazırlık kursu açan, ilk ehliyet veren büyük bir Sivil Toplum Kuruluşudur. Köklü tarihimizden aldığımız feyz, azim ve kararlılıkla, günümüz öğrenci problemlerini çözmeye azami gayret gösteriyoruz. Türkiye’nin onlarca ilinde teşkilatlarımız bünyesinde yaptığımız eğitim-öğretim, kültür-sanat ve spor faaliyetleri ile gençliği donanımlı ve liyakat sahibi bir şekilde donanıma kavuşturuyor ve geleceğe daha sağlam adımlar atmalarına vesile oluyoruz” dedi. 

MÜCADELEN VAZGEÇMEYEN BİR GENÇLİK 
Öğrencilerin sorunlarını kendine dert edinen bir STK olduklarını belirten Aydın, “Bu ulu çınarın dallarından vatanına ve milletine hayırlı nice yiğit evlatlar yetiştirmiş ve hâla yetiştirmekte olan, millet ve ümmet bilincine vakıf, birbirimizi anlayacak; fikir, duygu ve pratikte birbirimizi anlayacak bir dava ahlakına sahip olmayı amaçlayan, yaptığımız işlerde Semerkant’tan  Mostar’a, Tiflis’ten Bakü’ye , Gazze’den Arakan’a,  Selanik'ten Gümülcine'ye, Bahçesaray'dan Halep'e, Kerkük'ten Tebriz'e, Kazan'dan Ufa'ya, Astana'dan Taşkent'e, Aşkabat'tan Lefkoşa'ya, Bişkek'ten Urumçi'ye, Ankara'dan İstanbul’a  kadar bir nizam ve ahenk içerisinde olmayı ülkü edinen,  tefrid ve ifraddan uzak durmaya ve vasat ümmet bilincine sahip çıkmaya gayret eden, tüm tarihi mirasımızın farkında olarak, yönsüzlüğün ve kimliksizliğin dayatıldığı bir çağda kıblemize olan sadakat ve bağlılığımızı mümkün olan son noktaya yükseltme mücadelesinden vazgeçmeyen bir gençlik oraya koymaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu. 

TÜM İLÇE HALKIMIZA BİLDİRİYORUZ 
Milletimizin yarınlarını için mücadele ediyoruz diyerek konuşmalarını sürdüren Aydın, “Milli Türk Talebe Birliği, tüm bu çalışmaları yürütürken, daima devleti ve milleti ile birlikte kol kola hareket eden, milli meseleleri duyarsız kalmayan, İslam Coğrafyasının dertleri ile dertlenen ve o nispette 3 bin yıldır var olan ve İslam’ın sancaktarlığını yürüten milletimizin yarınları için bir asırdır mücadele etmektedir. Türkiye genelinde bir asırdır süren bu mücadelenin,  kültür yozlaşmasına ‘ DUR’ diyen, MTTB’nin İnegöl’de de yakın zamanda resmi olarak açılacağını tüm ilçe halkımıza bildiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 27.01.2018 17:47
Anahtar Kelimeler:
InegölMttb
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<