Minik Dağcılar Sakarya’dan Madalyalarla Döndü

18 Şubat 2020 Salı 11:56
Minik Dağcılar Sakarya’dan Madalyalarla Döndü

İnegöl Belediye Spor Kulübü dağcılık branşı sporcuları, TDF Marmara Bölge Yarışmalarından madalyalarla döndü. Dereceye giren sporcular, Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazandı.

banner380

İnegöl Belediye Spor Kulübü dağcılık branşı sporcuları, Türkiye Dağcılık Federasyonu Marmara Bölge Yarışmalarının ikinci ayağı olan Sakarya Boulder Tırmanış Yarışmasında yine İnegöl’ün adını kürsüye taşıdılar. 15 Şubat 2020 tarihinde küçükler; A, B, C, D ve E kategorileri olarak 20 sporcu ile müsabakalara katılan İnegöl Belediye Spor Kulübü sporcuları, başarılarıyla göz doldurdu. İlk gün yapılan yarışlarda 15 sporcudan 6’sı final etabına kaldı. 16 Şubat Pazar günü ise daha zorlu bir mücadele ile küçükler E kategorisinde Hilal Süngü 1’inci olarak altın madalyanın sahibi oldu. Nurefşan Sel yarışmayı 2’nci tamamlayarak gümüş madalyayı İnegöl’e getirirken, Küçük erkekler D kategorisinde de Sefa Yaman 2’ncilik elde ederek gümüş madalya aldı.

Bursa Gürsu’da Türkiye Dağcılık Federasyonu Lider Tırmanış Yarışmasında ilk 4’e giren ve Sakarya’da yapılan yarışlarda dereceye giren sporcular, Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazandı. Belediye Başkanı Alper Taban, dereceye giren sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<