banner359

Minik Kayra ABD'ye uçtu!

.

26 Mayıs 2015 Salı 17:54 2015-05-26 19:45:34
Minik Kayra ABD'ye uçtu!

 İnegöl’de 4 yıl önce içtiği temizlik ilacı nedeniyle yemek ve nefes borusunu kullanamaz hale gelen ve 3 yıldan beri karnından beslenen ve başlatılan yardım kampanyasının mutlu sona ermesiyle 7 yaşındaki Kayra tedavi için Amerika’ya uçarak gitti.

Cumhurbaşkanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Başkanlığı ve Enerji Bakanlığının da devreye girmesiyle Kayra Amerika’ya gitmek üzere yola çıktı.

Saat 14.00’de Sabiha Göçmen havaalanından uçakla yola çıkan Kayra’ya annesi Ayşen Karakaş eşlik etti.

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kampanya sonucunda 51 bin lira toplanırken, Bursa FAN Club’ında 50 bin lira ile destek verdiği bildirildiği kampanya da Devlet elini uzatarak kampanya mutlu sona ermişti.

Kayra, bugün annesiyle birlikte İstanbul Sabiha Gökçen havaalanına gitti. Saat 14.00’de havalanan uçakla yola çıkan Kayra 6 ay boyunca ABD Cincinati Çocuk Hastanesin de tedavi görecek.

Son Güncelleme: 26.05.2015 19:45
Anahtar Kelimeler:
InegölAbdKayra
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<