Miniklerden Şehit Çocuklarına Mektup

18 Ağustos 2015 Salı 23:09 2015-08-18 23:10:14
Miniklerden Şehit Çocuklarına Mektup
Şirin Akademi öğrencileri, Vatan, millet sevgisi aşılamak ve Jandarma teşkilatının görevlerini öğrenmek için İnegöl Jandarma Komutanlığı karakolunu ziyaret ettiler. Minik öğrenciler şehit çocuklarına yazdıkları mektupları da askerlere teslim ettiler.
Öğretmenleri nezaretinde karakola gelen minik öğrencileri, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Uğur Baş ile askeri personel karşıladı.
Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Şirin Akademi Müdür vekili Ceyda Efe, “Şirin Akademi ailesi olarak çocuklarımıza vatan, millet sevgisi ile şahadet konularını işledik. Çocuklarımıza bu konuyu işlerken onlar da doğal olarak ‘öğretmenim biz haberlerde de izliyoruz, görüyoruz, şehitlerin çocuklarına mektup yazalım mı´ dediler. Bizde onların duygularını yazıya döktük. Bu mektupları siz askerlerimize sunacağız. Vatan ve millet sevgisini çocuklarımıza aşılamak istiyoruz. Birbirimize kenetlenmemiz gereken bir dönem yaşıyoruz. İlçe jandarmamızın çalışmalarıyla gurur duyuyoruz. Sizlere başarılar diliyoruz.” Dedi.
O SİZİ CENNETTE BEKLİYOR OLACAK
Konuşmanın ardından minik öğrenci Makbule Uluhan şehit askerlerin çocuklarına yazdığı mektubu okudu. Minik öğrenci mektubunda şu ifadelere yer verdi; “Sizin babanız yok ama yine de bir gün olabilir. Bir gün onunla buluşabilirsiniz. Bizim ülkemize hiç kötüler gelmiyor. Kötüleri engelleyen babalarına teşekkür ederiz. Siz hiç üzülmeyin, bir gün babanıza ulaşacaksınız. O sizi cennette bekliyor olacak. Babanız aslında kalbiniz hep olacak. Babanız yanınızda olmasa bile hep dua okursanız yanınızda olduğunu hissedebilirsiniz. Şehitlerimiz bizim vatanımızı kurtardılar.”. Minik öğrencinin mektubu öğretmenleri ve askerleri duygulandırdı.
MEKTUPLARI ASKERLERE TESLİM ETTİLER
Minik öğrenciler daha sonra ise yazdıkları mektuplar ile gülleri askerlere teslim ettiler.
ŞEHİTLİK MAKETİ
Mektupların yanı sıra yaptıkları şehitlik maketi ile Türk bayrağını Yüzbaşı Uğur Baş´a hediye ettiler.
ASKERİ BİLGİLER VERİLDİ
Yüzbaşı Uğur Baş, öğrencileri karakolu gezdirerek, jandarma görevlerinden bahsetti. Miniklere trafik konusunda uyarılar da bulunan Yüzbaşı Uğur Baş, trafik uyarı cetveli de hediye etti. 

Son Güncelleme: 18.08.2015 23:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<