banner359

Mobiliyum'a Hayran Kaldılar

29 Ocak 2018 Pazartesi 15:22 2018-01-30 15:19:55
Mobiliyum'a Hayran Kaldılar

Arap ülkelerinden İstanbul Mobilya Fuarına gelen 22 kişilik yurtdışı alım heyeti, İnegöl Mobiliyum AVM organizasyonu kapsamında İnegöl´e geldiler. Birleşik Arap Emirliklerinden gelen mobilya alıcıları İstanbul Fuarı´nın ardından İnegöl´e gelerek Mobiliyum AVM´yi ziyaret ettiler.

Ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Talha Timur Han, “İnegöl mobilyacısının birlik ve beraberlik duygusuyla hareket ederek ortaya koymuş oldukları Mobiliyum AVM projemizin kapsamı, kuruluş amacı kendilerine anlatıldı. Bu derece büyük bir kompleksin mağazalar haricinde oteli, restoranı, cafeleri ve ibadethanelerinin içinde bulunması da gelen heyeti memnun etti. Yaklaşık 25 kişinin bulunduğu alım heyeti Mobiliyum AVM´yi gezmek için bir günün yeterli gelmeyeceğini söylediler. Bundan dolayı gelen heyet Mobiliyum AVM´nin bünyesinde bulunan Morrian Otel´de konakladılar. Fuardan memnun kalan Mobiliyum, sadece Mobiliyum´u değil, İnegöl´ü tanıtan bir Mobiliyum´dur” dedi.

Bu yıl yine fuaye alanda yer alan Mobiliyum standı ilgi ile karşılandı. Maddi ve manevi anlamda çaba sarf edilip yer alındığını dile getiren Timur Han, “Burada bulunma amacımızın yılın 365 günü açık fuar alanımızın olduğunu, Mobiliyum´un Türkiye´de tek bir alanda olduğunu ve buradan toptan ve nihai tüketicimize nasıl ulaşabiliriz, kendimizi daha iyi tanıtmak için burada olduğumuzu ifade ettik” dedi.

FUARA İYİ HAZIRLANAN MOBİLİYUM

Başkan Talha Timur Han, “Bu yıl Atatürk Hava Alanı İç&Dış Hatlarda 130 Face, Bakırköy´den Bazhçelievler´e kadar olan önemli 70 noktada Bilboard 5´erli olarak yer alınan GıantBoardlarda ise 5 adet ve CNR Fuar Alanında Fuaye Alan ana Kolon Ana Ön Giriş ve Arka Giriş Alanları ile Fuar Kataloğu ilk sayfa reklamımız ile Fuarda ciddi reklam kampanyası yürütmüş olduk” dedi. 2018 yılının tamamen tanıtım yılı olacağını vurgulayan Timur Han, B etabının açılışı ile birlikte toplamda 195 üye ile istikrarlı bir şekilde yola devam edeceklerini dile getirdi.

Başkan Talha Timur Han, “Mobiliyum standımızı ziyaret edip bizleri onurlandıran başta İnegöl Kaymakamımız Ali Akça, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş, İnegöl Belediye Başkanımız Alper Taban ve İTSO Başkanımız Metin Anıl ve beraberindeki üyelerine teşekkür ediyoruz” dedi. 

Son Güncelleme: 30.01.2018 15:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<