banner359

Mobiliyum Akademi'den Mağaza Müdürleri Eğitimi

07 Aralık 2017 Perşembe 17:06
Mobiliyum Akademi'den Mağaza Müdürleri Eğitimi

Mobiliyum Avm mağazalarındaki müdürler artık sertifikalı mağaza müdürü olarak satış yapıyor.Mobiliyum Akademi kurulduğu günden bu güne 4. Eğitimini vermiş olmanın mutluluğunu yaşıyor.
Mobiliyum AVM bünyesinde bulunan yaklaşık olarak toplamda 95 Mağaza Müdürü Aralık ayı boyunca devam edecek olan kendi bünyesinde kurulmuş olan Mobiliyum AKADEMİ’den eğitim alıyor. 
AVM yönetim kurulu başkanı Timur Han,''Perakende Müşterilerine daha iyi ve daha kaliteli hizmet vermenin Mobiliyum Garantörlüğünde alışveriş yapma keyfinin daha üst segmente taşınması adına Tüm Mobiliyum AVM mağaza müdürlerimizden gelen müşteriler ile B2C görüşmelerin daha verimli ikili ilişkilerin ise daha sürdürülebilir kılınması adına eğitimleri devam ettireceğiz dedi.
Ayrıca  Timur HAN bundan sonraki süreçte ise bu eğitimin Tüm İnegöl Mobilya Sektöründe Çalışan Mağaza Müdürlerine Mobiliyum AKADEMİ bünyesinde eğitimin açılacağını duyurdu.

Anahtar Kelimeler:
MobiliyumAkademi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<