banner359

Mobiliyum Akademi'den Perakende Satış Eğitimleri

08 Kasım 2017 Çarşamba 17:06
Mobiliyum Akademi'den Perakende Satış Eğitimleri

Mobiliyum AVM bünyesinde bulunan yaklaşık olarak toplamda 130 Perakende satış Temsilcisi ve yine toplamda 95 Mağaza Müdürü 1 ay boyunca devam edecek olan kendi bünyesinde kurulmuş olan Mobiliyum Akademi’den eğitim alıyor. 
Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Timur Han, "Perakende Müşterilerine daha iyi ve daha kaliteli hizmet vermenin Mobiliyum Garantörlüğünde alışveriş yapma keyfinin daha üst segmente taşınması adına Tüm Mobiliyum AVM Perakende satış temsilcilerimizin ve mağaza müdürlerimizin gelen müşteriler ile B2C görüşmelerin daha verimli ikili ilişkilerin ise daha sürdürülebilir kılınmasıadına eğitimleri devam ettireceğiz" dedi.
Ayrıca  Timur HAN bundan sonraki süreçte ise bu eğitimin Tüm İnegöl Mobilya Sektöründe Perakende Satış yapan Temsilcilere Mobiliyum AKADEMİ bünyesinde eğitimin açılacağını duyurdu.

Anahtar Kelimeler:
InegölMobiliyum Akademi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<