banner359

Mobiliyum Avm B Etap’ta Sona Gelindi

09 Ağustos 2017 Çarşamba 11:23 2017-08-09 11:25:51
Mobiliyum Avm B Etap’ta Sona Gelindi

 Türkiye´nin en büyük kapalı mobilya alışveriş merkezi Mobiliyum AVM´nin B etap toplantısı geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. B etap üyelerinin tam kadro olarak toplantıda bulunması Mobiliyum yönetim kurulu tarafından memnuniyetle karşılandı.

Mobiliyum Yönetim Kurulu Başkanı Talha Timur Han ve yönetim kurulu üyeleri tarafından B Etap inşaat sürecinde yönetim süresi boyunca gelinen süreçler tüm üyelere anlatıldı. Aynı zamanda toplantıda inşaat sürecinde çalışan taşeron firmalarında katılması ile tüm açıklığı ile şuana kadar yapılmış ve yapılacak olan B Etap inşaatının Ağustos ayı itibari ile teslim edilmiş olduğunun ve tüm B Etap üyelerinin Ağustos ayı itibari ile işyerlerinin tadilat sürecini başlatmaları gerektiğinin bilgisi verildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Talha Timur Han tarafından teslim edilen işyerlerinin giriş katlarının kesin olmakla birlikte Kasım ayı fuarına kadar açılışa hazır hale getirilmesi gerekliliği üyelere bildirilirken, bahsi geçen tarihe kadar tadilatlarını bitirmeyen üyelere ise cezai yaptırım getirileceği bilgisi verildi.

Bilgilendirmeler çerçevesinde B Etap üyelerinin oyçokluğu ile B Etap bitiş süreci ve verilen tarihler kabul edilmiş oldu.

Son Güncelleme: 09.08.2017 11:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<