Mobiliyum B Etabını Erdoğan Hizmete Açacak

07 Haziran 2017 Çarşamba 13:41 2017-06-07 13:43:51
Mobiliyum B Etabını Erdoğan Hizmete Açacak

 Türkiye´nin en büyük kapalı mobilya alışveriş merkezi unvanına sahip Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Talha Timur Han, katıldığı özel bir kanalda yaptığı açıklamada, Mobiliyum B etabının açılışına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın katılacağını bildirdi.

banner380
Başkan Talha Timur Han, “2015 yılı Mayıs ayında Mobiliyum AVM adında bir kooperatif kurduk. Buraya biz hayallerle yola çıktık, hayaller umut oldu umutlar gerçeğe dönüştü. Bizim kooperatif kurarken amacımız, İnegöl ciddi anlamda kaliteli mobilya üretebiliyordu ama ürettiğimiz ürünleri showroomlarda sergileyebilme özelliğimiz yoktu, eksikti. Buna istinaden bu kooperatifi düşündük, yaklaşık 50 tane üye ile beraber bir araya geldik. 150 milyon dolara mal ettiğimiz kavgasız, gürültüsüz herkes kendi arasında rekabetçi üyeler bir araya gelip 4 yıl gibi kısa sürede 2015 yılı Mayıs ayında da açılışını yaptık. Şuanda 225 bin metrekare kapalı alana sahibiz. Dünya´nın en büyük kapalı mobilya AVM´si İnegöl´de” dedi.

AÇILIŞI CUMHURBAŞKANI YAPACAK

Mobiliyum 2. etap çalışmalarının sürdüğünü bildiren Han, “Baktık talepler ciddi şekilde hem İnegöl tarafından hem de şehir dışından rağbet gördü. Hemen Mobiliyum AVM dibinde arsa satın aldık. O arsaya şuan 100 tane üye kayıt ettik. Üyelerin tamamında üretici olma özelliği vardı. Biz bu etaba B etabı diyoruz. Kısmetse sayın Cumhurbaşkanımızın katılımıyla 2017´nin Ekim ayında açılışını yapacağız” ifadelerini kullandı. 



Son Güncelleme: 07.06.2017 13:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<