Mobiliyum'dan İnegölspor'a Destek

23 Ağustos 2019 Cuma 17:09
Mobiliyum'dan İnegölspor'a Destek

İnegölspor Başkanı Eşref Güç ile yönetim kurulu üyeleri destek ziyaretleri kapsamında Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Timur Han'ı ziyaret etti.

“O SENE BU SENE OLSUN”

banner380

Ziyarette konuşan Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Timur Han, “İnegölspor’un değerli başkanı ve yönetim kurulu üyeleri hepiniz hoşgeldiniz. İnegölspor’un dünde yanında bugünde yanında olduk, yarında yanında olmaya devam edeceğiz. İnegölspor bu şehrin değeri, markası. Buna sadece İnegölspor’ua değerli başkanı, yönetim kurulu, Mobiliyum AVM, Ticaret Odası değil şehrin tüm kesimleri sahip çıkması lazım. Geçen senede aynı demeci vermiştim. İnegölspor hak ettiği yerde olmadığı kanaatindeyim. İnşallah el birliğiyle “O sene bu sene olsun” diyorum. TFF 1.Ligi hedefleyelim. Şehir bunu kaldıracak güçte. hem ekonomik anlamda hem maddi anlamda hem sosyal anlamda bunu kaldırablecek güçteyiz. İnegöl’deki tüm birimlerin ve yaşayan tüm herkesin İnegölspor’a katkı koyması kanaatindeyim. Bunun rakamı olmaz. Kimisi işinden, eşinden, gücünden zaman ayırır maçlara gider, kimisi maddiyatını ön plana koyar.  Ama herşeyimizle beraber İnegölspor’un yanında olmamız gerektiği kanaatindeyim. İnegölspor’un değer ve markasını içine girenler bilir diye düşünüyorum. Çünkü bende İnegölspor’da yöneticilik yaptım. İçine girdikten sonra İnegölspor’un değerini ve kıymetini daha çok anladım. İnegölspor markasının açamayacağı bir kilit, anahtar yok diye düşünüyorum. “Spor kardeşliktir” diyoruz. “Spor kesimleri, sanayicileri sosyal anlamda birleştiren kurumdur” diyoruz ama maçlara geldiğimizde bakıyoruz, şehrin 3’te 1’i İnegölspor’a ya sahip çıkıyor ya çıkmıyor.  Mobiliyum olarak İnegölspor’un yanındayız. Üzerimize düşen ne varsa, yerine getirmeye hazırız.  İnegölspor’un bir kampanyaya ihtiyacı var diye düşünüyorum. Bunu belediye başkanımızda, ticaret oda başkanımızda, bizlerde yüreğimizi ortaya koyarak,  bir araya gelip İnegölspor’u yarınlara nasıl iyi taşıyabiliriz? Bunların hesaplarını yaparak,  bir kampanyamı olur? Bağış mı olur? Bir etkinlik düzenlememiz lazım. Şehrin tüm kesimleri sivil toplum örgütleriyle beraber sanayicileriyle beraber 1. Organize, 2. Organize, Yenice Organize ve Cerrah Organize sanayileriyle birlikte müthiş bir iş potansiyelimiz var. “165 ülkeye ihracat yapıyoruz, Dünya’ya açıldık” diyoruz ama şurada İnegölspor’u kucaklayıp yukarılara kaldıramıyoruz. Nasıl diyouz “Mobilya İnegöl’de iyiyse, şehrin tüm kesimleri mutlu” Bende diyorum k, “İnegölspor başarılıysa, İnegölspor hedeflerine ulaşırsa, şehir ayağa kalkar, şehir tümüyle mutlu olur” Bu gücümüzü iyi kullanmamız lazım” dedi.

İnegölspor Başkanı Eşref Güç ise, “Sevgili Mobiliyum Başkanı Timur kardeşim ve yönetimi bizi her sene olduğu gibi yine davet etti. Yine buradayız.  Bunu kesinlikle herkesin bilmesi gerekiyor. İnegölspor’a bütün STK’ların, bütün birimlerin ve bütün esnafların yardım ettiği gibi Allah’a çok şükür Mobiliyum AVM bizimle beraber. Sanki bir aile gibiyiz. Bazı dertlerimiz olduğu zaman telefonlaşıyoruz. Birbirimizle fikir alışverişleri yapıyoruz. Allah razı olsun bize her türlü desteği veriyorlar. Bu arada Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş, İnegöl Belediye Başkanımız Sayın Alper Taban, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sayın Yavuz Uğurdağ olmak üzere Sevgili Kaymakamımız yanımızda olduklarını ifade ettiler. Zaten biz İnegöl’den güç alıyoruz. İnegölspor hepimizin takımı. Sadece İnegölspor’u 90 dakika izlemekle kalmamamız gerekiyor. İnegölspor’un forma renklerini hep beraber bağdaştırıp, özen verip, o formayı o renkleri korumamız gerekiyor. Bizde yönetim olarak, kesinlikle işimizden gücümüzden zaman ayırıp, İnegölspor için gece gündüz çalışıyoruz. İnegölspor’u gelecek nesillere, gelecek yönetimlere bırakırken, daha elverişli daha temeli sağlam bir İnegölspor kalmasını istiyoruz. Bugün biz varız yarın başkaları olacak ama İnegölspor her zaman olacaktır. Bursaspor şuanda 1.Ligde futbol oynuyor. İnanın beni üzüyor. Biran önce Bursaspor’un tekrar Süper Lige dönmesini, bizimde 1.Ligde olmamız gerektiğini düşünüyorum. Her kulüpte maddi sıkıntılar var. Bugün baktığınız aman büyük kulüpler maddi açılardan sıkıntılı. Biz belki şuan en iyisiyiz. Bizimde borcumuz var ama biz en iyisiyiz belki. Ama buna güvenip de, bunun arkasına sığınıp da bu borcu çoğaltmamamız gerekiyor. Azaltmamız gerekiyor. O yüzden İnegölspor’un yapılanmaya ihtiyacı var. Bu yapılanmayı da sadece biz değil hep beraber yapmamız gerekiyor. Doğru fikirlerle, doğru kişilerle İnegölspor’u bu sene olmazsa seneye, seneye olmazsa bir dahaki seneye, bu bize nasip olur, başka yönetimlere nasip olur ama fark etmez. Bu İnegöl’e nasip olacak. Öncelikle bunu yapmamız gerekiyor. 1 Eylül de maçlar başlıyor. İnegöl’ün arkamızda olması gerekiyor. Tüm taraftarlarımızı maçlarımıza bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<