banner359

Mobiliyum fuardan memnun

13 Ekim 2019 Pazar 17:45
Mobiliyum fuardan memnun

Mobiliyum AVM, fuar süresince ziyaretçi akınına uğradı. 28 bin kişinin AVM’yi ziyaret ettiği bildirilirken; fuarın son gününde üyelere ve müşterilere yönelik müzik dinletisi yapıldı. Yönetim Kurulu Başkanı Talha Timur Han, Mobiliyum üyelerinin fuardan memnun olduğu söyledi.

225 bin metre kare kapalı alana sahip, Avrupa’nın ve Türkiye’nin en büyük kapalı alışveriş merkezi unvanına sahip olan Mobiliyum AVM, fuarın son gününde A ve B etapta müzikli etkinlik düzenledi.

Etkinlikte konuşan Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Talha Timur Han, yaptığı açıklamada, “Barış Pınarı Harekatında ülkemizin sınırları dışında olan hükümetimize ordumuza ve güvenlik güçlerimize Allah kolaylık versin, Allah yar ve yardımcıları olsun. Kalbimiz onlarla beraber. Tek bayrak tek vatan tek millet diyoruz. İnşallah operasyonu en kısa zamanda tamamlarlar ve yüzümüzün akıyla buraya gelirler. 42. Modef Expo fuarı düzenlendi. Bu fuarın öncelikle tüm şehrimize ülkemize ekonomimize hayırlar bereketler getirmesini diliyorum.”

“Bizde Mobiliyum olarak arkadaşlarımızla beraber fuara nasıl hazırlanabiliriz neler yapabiliriz her fuar ihtiyaç oluyor biliyorsunuz bununla ilgili toplantılarımızı yaptık. Bu fuarda da farklı etkinlikler düzenledik. Müzik dinlettik. Aldığım rakamlara göre Cumartesi günü dahil olmak üzere 28 bin kişiyi ağırlamışız. Arkadaşlarla yapmış olduğum görüşmelerde fuardan memnuniyet ve müşteri memnuniyeti var.”

“Ben buradan mobiliyum üyelerine tekrar teşekkür etmek istiyorum Her biri fuara özel hazırlanmış. Genelde fuar mutluluk verdi bize. Ama mutlu olmayan arkadaşlarımız da vardır Onlar bu fuardan tecrübe etti. Genel anlamda baktığımda Mobiliyum üyeleri fuardan memnun. İnşallah daha güzel fuarları hep beraber daha iyilerini düşünerek gerçekleştiririz. Modef’e katılan arkadaşlarımızdan fuarın iyi geçtiğini duydum. Mobiliyum AVM 225 bin metre kare kapalı alana sahip, Avrupa’nın ve Türkiye’nin en büyük kapalı alışveriş merkezi.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<