banner359

Mobiliyum Kasımda Açılacak

'

19 Temmuz 2014 Cumartesi 13:24 2014-07-19 13:33:24
Mobiliyum Kasımda Açılacak
 Yeni Gazeteciler Derneğinin düzenlemiş olduğu ‘Ramazan Sohbetleri’ programında Mobilya AVM Kurucu Başkanı Haluk Özbek basın mensuplarına, ‘Mobiliyum’ ismini verdikleri İnegöl Mobilya AVM’yi anlattı.


    AVM’YE KURUMSAL İSİM
    Aynı zamanda Saloni Mobilyanın yönetim kurulu başkanlığı görevini de yürüten Haluk Özbek, Marmara bölgesinin en büyük binasına sahip olacak İnegöl Mobilya AVM hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Farklı mimari yapısıyla dikkatleri üzerine çeken Avm’nin 150 milyon TL’ye mal olacağını belirten Haluk Özbek, ‘Mobiliyum’ ismini verdikleri İnegöl Mobilya AVM’nin yatırım değeriyle İnegöl’ün en büyük yatırımı olduğunu açıkladı. 

    10 GÜNDE GEZİLEBİLECEK
    Mobiliyum’un 1. etabında sona gelindiğini belirten Haluk Özbek, “Biz Kasım ayının ilk haftasında AVM’mizi açmak istiyoruz. Şuanda tüm planlar Kasım ayının ilk haftasına göre. Kasım ayında A etabı açılacak, B etabı da bundan 1 yıl sonra. A etabımızda 50 toplam 100 işyeri olacak. Mobiliyum projesine üye olan arkadaşlar, İnegöl’ün toplam mobilya üretiminin yüzde 50’den fazlasını üretiyorlar, ihracatının yüzde 75’ini yapıyorlar, istihdamının yüzde 50’den fazlasını yapıyorlar. Mobilya AVM’mizin A ve B etabı tamamlandığında, cephesi tam 900 metre olacak. İçerideki tüm mağazalarımıza yarım saatini ayıran bir ziyaretçinin Mobiliyum’u gezebileceği süre 10 gün” diye konuştu. 

    “ÜYELERİMİZİ MÜLK SAHİBİ YAPTIK”
    Mobiliyum da bin 500’ün üzerinde bir çalışan olacağının bilgisini veren Özbek, “İnegöl mobilyacılığının fuar alanına ihtiyacı var. Mevcut fuar alanlarımız artık İnegöl için yeterli değil. Büyük ve değerli bir yatırım yapılmalı. Fuar alanı yatırımının da Mobiliyum yakınlarında olmasının İnegöl için hayırlı olacağını düşünüyorum. İnegöl’ümüzün iç ve dış rekabeti öğrenmesi lazım. İnegöl fuarcılığında da fuar alanı sadece İnegöllülere aittir, sadece İnegöllü firmalar katılabilir mantığından çıkıp; hayır efendim biz dünyanın bütün ülkeleri ile aynı salonda yarışabilir, kaliteli ürün yapabiliriz demesi lazım. Üyelerimizin de birçoğu kiracı. İlk defa biz üyelerimizi mülk sahibi yaptık” dedi. 

    EVLERDE YAŞAM BAŞLADI
    Başkan Haluk Özbek ayrıca Saloni Mobilya olarak 2. etap halinde başlattıkları ‘Saloni evleri’ projesini tamamladıklarını ve evlerde yaşamın başladığını sözlerine ekledi. 

Son Güncelleme: 19.07.2014 13:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<