banner359

Mobilya AVM'de mağazanın tavanı çöktü

15 Ağustos 2022 Pazartesi 15:06
Mobilya AVM'de mağazanın tavanı çöktü

İnegöl'de etkili olan sağanak yağış bir Mobilya AVM deki 2 mağazanın tavanını çökertti. Çöken tavanın altında kalan yetkili, son anda kurtuldu. 
Olay Bursa-Ankara yolu üzerinde bulunan bir Avm'de meydana geldi. Sağanak yağış nedeniyle 2 mağazanın tavanı çöktü. İşyerlerinde hasar meydana geldi. 
Olayı anlatan Mağaza yetkilisi Ayşe Özdemir, "Şuan bir şoktayım henüz detaylı olarak algılayamıyorum, mağazada yetkili olarak çalışıyorum, pazarlamasına bakıyorum. sabah mağazayı açtığımda şiddetli bir yağmur yağdığını gördüm. sonrasında daha öncelerde de yaşadığım tavanan su gelmesi durumunu defalarca yönetime bildirdik 2 defa bakıldı ama çok detaylı kontrol edilmedi. şiddetli yağmur yağdığını duyduğumda merdivenlerden koşarak indim, ürünlerimizin zarar görmemesi açısından. ürünleri çekerken. tavanın yerinden çıkıp sarkmasını gördüm. yağmurun yoğunluğundan bir elektirik sesi duydum. sonrasında koltuğu kurtarmaya çalışırken alçıpan üzerime devrildi. orada sıkıştım ve fazlasıyla mücadele ettim. Sonrasında telefon ışığı aracılığıyla dışarı çıktım. Çok kötü bir durumda kaldık yağmur suyuyla uğraştık. feci bir kaza diyelim. şoku yeni atlatmaya çalışıyorum. ben burada canımdan da olabilirdim. mücadele verdiğim tek şey ürünlerimizin ziyan olmaması içindi. kendimi de düşünmedim tamamen ürünlerimiz firmamız zarar görmesin istedim. tamamen zarar görmemek için mücadele verdik daha önceki yaşanmışlıklardan dolayı çok üzüldük belkide daha önceden el atılsaydı böyle bir durumla karşı karşıya kalmazdık.biz buada canımızdan da olabilirdik benim buraa müşterim de olabilirdi enkaz altında kalabilirdik canımızdan olabilirdik. bunun hesabını yönetim nasıl verecekti?" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<