banner359

Mobilya AVM'si Mobiliyum açıldı

.

10 Mayıs 2015 Pazar 20:08 2015-05-18 15:59:40
Mobilya AVM'si Mobiliyum açıldı

 Mobilya AVM’si Mobiliyum’un açılışı Bursa Valisi Münir Karaloğlu tarafından yapıldı.  225 bin m2 kapalı alanda, 200 yerli mobilya üreticisini tek bir çatı altında müşterileriyle buluşturan Mobiliyum AVM, 10 Mayıs “Anneler Günü” olması nedeniyle protokol eşleri tarafından kurdelesi kesilerek açılışı yapıldı.

İNEGÖL GÜNDEMİNİ MEŞGUL ETMİŞTİ

Yapımı sürerken,Mobilya AVM  Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Özbek’in ‘AVM içerisinde Kilise ve Sinagog düşünüyoruz’ açıklaması tepkilere yol açıp, ilçe kamuoyunda çok tartışılınca, İnegöl gündemini fazlasıyla meşgul eden olayın ardından, Mobilya AVM Yönetim Kurulu, kilise ve sinagog olmaması yönünde karar almıştı.Yönetim Kurulu adına açıklama yapan Şefik Akyol, “İnegöl Mobilyası 150 farklı ülkeye ihraç ediliyor. Farklı dinlere mensup müşterilerimiz de mağazalarımızdan mobilya alacaklar. Biz de onların ihtiyaçlarına uygun ibadethane yapma fikrini kamuoyu ile paylaştık. Fakat kamuoyunda oluşan hassasiyetleri dikkate alarak, yönetim kurulu olarak kilise ve sinagog yapmama kararı aldıklarını kamuoyu ile paylaşmıştı.

KARARDAN VAZGEÇİLMEDİ
Bugün açılışı yapılan Mobilya AVM'de yapılmaması konusunda karar alınan kilise ve sinagog kararından vazgeçilmediği görüldü.İdari binanın zemin katında kapısında hac isareti bulunan kilise görüntülere yansıdı.







Son Güncelleme: 18.05.2015 15:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yusuf SOLAK 2015-05-12 11:24:16

SİZ ALLAH'IN emrini değil de papaz ların emrini yerine getirin görün bakalım başınıza nasıl bir gazap gelecek

<