banner359

Mobilya Fabrikasında Korkutan Yangın!

19 Ocak 2018 Cuma 09:58
Mobilya Fabrikasında Korkutan  Yangın!

İnegöl-Bursa karayolu üzeri Mobiliyum AVM mevkinde faaliyet gösteren mobilya fabrikasının deposunda çıkan yangın korkuttu. Yangın, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.

Edinilen bilgilere göre, Mobiliyum AVM arkasında faaliyet gösteren mobilya fabrikasının ham maddelerinin bulunduğu deponun girişinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Depo girişindeki alevler, depoya sıçradı. Alevleri gören fabrikadaki çalışanları durumu İnegöl İtfaiyesine bildirdi.

Yangın yerine kısa sürede 4 araçla gelen İnegöl İtfaiye ekipleri, depoda çıkan yangına dört bir yandan müdahale ederek söndürdüler. Yangın sonucunda deponun bir kısmı ile malzemeler kullanılamaz hale geldi. Yangının kesin çıkış nedeni araştırılıyor. 

Anahtar Kelimeler:
YangınInegölMobilya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<