banner359

Mobilya'nın şehrine yeni fuar alanı

08 Ağustos 2017 Salı 11:21 2017-08-08 11:23:51
Mobilya'nın şehrine yeni fuar alanı

 “Türkiye´nin mobilya başkenti” hedefi ile yoluna devam eden Türkiye´nin ve dünyanın mobilya üretiminde önemli yere sahip olan İnegöl´de modern mobilya fuar alanı yapılacak.

MODEF Fuarcılık tarafından yapılacak olan Fuar alanı İnegöl´ün en değerli sosyal ve ekonomik alanı olan 80 bin metrekare alanda kurulması planlanıyor. 93 bin metrekare inşaat alanına sahip fuar alanının iki katlı olması planlanıyor. Bu alanda her türlü fuar faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi de hedefleniyor.

VALİYE ZİYARET

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ ve MODEF yönetim kurulu üyeleri, yapılması planlanan fuar alanı ile ilgili Bursa Valisi İzzettin Küçük´ü ziyaret etti. Ziyarette konuşan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, “İnegöl, ismiyle müsemma hale gelmiş mobilya sektöründe sadece Türkiye´de değil, dünyada bir marka olma yolunda çalışmalar yapılıyor. Bundan 30 yıl önce başlamış ve bazen imkansızlıklardan dolayı yılda 2 kez mobilya fuarının, alanının kifayet arz etmediğini biz müşahede ettik. Fuarcılık şirketi ve yönetim kurulu üyeleri bir proje hazırladılar. Bizde bu projeyi destekliyoruz” dedi.

BENDE SİZLERDEN BİRİYİM

Bursa Valisi İzzettin Küçük ise, “Bu gün burada Bursa valisi gibi değil, bende sizlerden biriymişim gibi sizleri ağırlıyorum. İnegöl´ün kabına sığmıyor. 5-10 sene öncelik rakamlar artık küçük ölçekte kaldı. Daha önce yapılan fuar alanı yetersiz kaldı. Çok hızlı büyüyen, enerjik bir ilçe ile karşı karşıyayız. Bizde onların bu hızına, enerjisine destek vermek istiyoruz. Yeni bir fuar alanı yapımı hususunda projeyi gösterdiler. Üstümüze düşen İnegöl´e daha büyük fuar kazandırmaktır. Gereken desteği vermeye hazırız. Bende çok heyecanlandım ve memnun oldum. Bu işi heyecanla ve şevkle takip edeceğiz” dedi.

PROJE HAKKINDA BİLGİ

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği ve MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ ise proje hakkında bilgi verdi. Uğurdar, “İnegöl´e gelmeden sol tarafta İnegöl´ün en değerli sosyal ve ekonomik alanında 80 bin metrekare alan üzerinde kuracağımız fuar alanı 93 bin metrekare inşaat sahasına sahip olacak. Projemizi çok ciddi bir şekilde etüt ederek hazırladık. Her türlü sektörde fuar organize edilebilecek bir bina ortaya çıkartıyoruz. Donatı alanları, konferans salonlarıyla sosyal bir yaşam alanına dönüşecek. Diğer sektörlere de hitap edecek şekilde düşünüldü, hazırlandı. Bursa´daki tekstilcilerimiz, mobilya yan sanayicilerimiz, tarım, kitap fuarlarına da ev sahipliği yapabilecek bir projedir” dedi.

Son Güncelleme: 08.08.2017 11:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<