banner359

Mobilya Sanayi Asfaltlanıyor

11 Kasım 2017 Cumartesi 18:48 2017-11-11 19:31:06
Mobilya Sanayi Asfaltlanıyor

Recep Altepe döneminde altyapı ve üst yapı çalışmaları başlanan fakat zaman zaman sekteye uğrayan Ağaç İşleri Mobilya Sanayiinde, çalışmalar Yeni Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın talimatıyla hızlandırıldı. Ağaç İşleri mobilya sanayi bölgesindeki tüm sokaklara kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarının döşenmesinin ardından zemin kaplama ve asfaltlama çalışmaları hızla devam ediyor.
Tüm ilçelerde yaşam kalitesini en üst seviyeye çıkarmak için yatırımlarına hız veren Büyükşehir Belediyesi yeni Başkanı Alinur Aktaş’ın göreve başlamasıyla İnegöl’de de altyapı ve üstyapı çalışmaları hız kazandı. 
Ağaç İşleri Sanayi Bölgesi’nde sürekli yaşanan altyapı sorunu için 22,5 milyon liralık harcamanın ardından yollar da asfaltlanıyor.
Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, “Ağaç İşleri Sanayi Bölgesi’nde kanalizasyon ve yağmur suları ile ilgili sıkıntı yaşanıyordu. Projelendirilmesi geçtiğimiz yıl yapılmıştı. Zaman zaman çalışmalar duruyordu. Çalışmaların büyük kısmı tamamlandı. Altyapının yanı sıra caddelerimizde de asfaltlama çalımaları başladı. Tüm sokaklara kanalizasyon hatları ve yağmur suyu hatları döşendi. Zemin kaplama ve asfalt çalışmaları da başladı. Büyükşehir Belediyesi Başkanımız aynı zamanda İnegöllü olan Alinur Aktaş’a çalışmaları hızlandırmasından dolayı ayrıca teşekkür ederim. Alinur başkanımıza yeni görevinde başarılar dileriz” dedi.

Son Güncelleme: 11.11.2017 19:31
Anahtar Kelimeler:
InegölMobilyaSanayi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<