banner359

Mobilya Sanayide Korkutan Kaza

29 Ocak 2020 Çarşamba 16:13
Mobilya Sanayide Korkutan Kaza

Mahmudiye Mahallesi Ağaç İşleri Sanayi 22. Sokak ile Karaağaç caddesinin kesiştiği kavşakta özel otomobil ile hafif ticari aracın karıştığı kaza da 1 kişi yaralandı. Kaza da direksiyon hakimiyeti kaybolan araç fabrika duvarına çarparak durabildi.
Edinilen bilgiye göre, Mahmudiye Mahallesi Ağaç İşleri Sanayi 22. Sokak üzerinde seyir halinde olan 24 yaşındaki Hakan T. yönetimindeki 03 VK 595 plakalı hafif ticari araç ile Karaağaç caddesinde seyir halinde olan Osman B. yönetimindeki 34 SZ 2934 plakalı özel otomobil sokak ile caddenin kesiştiği kavşakta çarpıştı. Kaza sonucu direksiyon hakimiyeti kaybolan hafif ticari araç cadde üzerindeki bir fabrikanın duvarına çarparak durabildi. Kazada yaralanan hafif ticari aracın sürücüsü Hakan T., kaza yerine sevk edilen 112 Acil Servis Ambulansıyla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazayla alakalı soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<