banner359

Mobilyacılar Almanya Yolcusu

23 Kasım 2017 Perşembe 10:27
Mobilyacılar Almanya Yolcusu

İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan yaptığı açıklamada, Almanya´nın Köln şehrinde her yıl düzenli olarak organize edilen ve 2018 yılında 15-21 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek Imm Cologne Mobilya Fuarı için İnegöl Mobilyacılar Odası olarak bir yıl aradan sonra 18-21 Ocak tarihleri arasında yeniden gezi düzenleme kararı aldıklarını bildirdi.

Başkan Özcan Ayhan, “Oda olarak 2010 yılından beri yurt dışı ve yurt içi fuarlarına organizasyonlar yaparak esnaflarımızın gelişen teknolojiyi yakından takip edip uygulamaları yönünde katkı sağlamaya çalışıyoruz. Gezi programımız toplam 40 kişi ile sınırlı olacak ve kişi başı fiyat 950 Euro olacaktır. Gezimiz yüzde 50 KOSGEB desteklidir. Geziye katılacak heyetimiz fuar ziyaretinin yanı sıra 18/19 Ocak tarihlerinde Almanya´da faaliyetlerini sürdüren MÜSİAD üyeleri ile ikili görüşmeler gerçekleştirecek ve ticaret yapma imkanı arayacaklardır. Fuar sonrası Almanya´nın Köln şehrini gezme tarihi ile kültürünü yakından tanıma ve inceleme imkanı bulacaklardır. Almanya Mobilya Fuar Gezi organizasyonumuzu ilçemizde faaliyetlerini sürdüren NOTUS Turizm ile birlikte gerçekleştiriyoruz. Gezi programına katılmak isteyen esnaflarımızın NOTUS Turizm firması ile görüşerek kayıt işlemlerini tamamlamasını belirtmek isteriz” dedi. 

Anahtar Kelimeler:
InegölMobilyacılar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<