banner359

Mobilyacılar Odası'nda Yeni Genel Sekreter Taşkıner

14 Eylül 2020 Pazartesi 16:30 2020-09-14 16:37:48
Mobilyacılar Odası'nda Yeni Genel Sekreter Taşkıner

Kamuran Balkan'ın vefatı sonrası İnegöl Mobilyacılar Odası'nda yeni genel sekreter belli oldu.
İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası'nda 27 Ağustos tarihinde yaşamını yitiren Genel Sekreter N.Kamuran Balkan'ın yerine atama yapıldı. Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, Cem Taşkıner'i Genel Sekreter olarak atadıklarını kaydetti.
Ayhan yaptığı açıklamada; "Mobilyacılar Odamızda 21 yılı aşkın süredir görev yapan Genel Sekreterimiz Kamuran Balkan Ağustos ayının sonlarında yaşamını yitirdi. Uzun yıllar odamıza hizmet etmiş değerli bir yol arkadaşımızı kaybetmiştik. Bu ani ölüm hepimizi çok üzdü. Kendisine tekrar Allah'tan rahmet diliyorum. Yeni Genel Sekreterimiz uzun yıllar medya sektöründe görev almış Cem Taşkıner oldu. Kendisi göreve başladı. İnşallah odamıza hayırlı hizmetlerde bulunacaktır." dedi.

Son Güncelleme: 14.09.2020 16:37
Anahtar Kelimeler:
InegölMobilyaCemTaşkıner
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<