banner359

MOBİLYACILARA DİŞ TEDAVİSİNDE %15 İNDİRİM

09 Haziran 2022 Perşembe 10:49
MOBİLYACILARA DİŞ TEDAVİSİNDE %15 İNDİRİM

MOBİLYACILARA DİŞ TEDAVİSİNDE %15 İNDİRİM
İnegöl Mobilyacılar Odası ile İnci Dental Diş Kliniği arasında oda üyeleri ve birinci derece yakınlarına yüzde 15 indirim imkanı sağlayan protokol imzalandı.
İnegöl Mobilyacılar Odası Genel Sekreteri Cem Taşkıner ile İnci Dental Diş Kliniği’nden doktor Mesut İçten ve doktor M.Ertuğrul Aydın tarafından imzalanan protokol 2 yıl süre ile geçerli olacak. Oda Genel Sekreteri Cem Taşkıner yaptığı açıklamada; “Odamız ile Hamidiye Mahallesi Hastane Caddesi No: 33 adresinde yer alan İnci Dental Diş Kliniği arasında yüzde 15 indirim imkanı sağlayan protokol imzalanmıştır. Oda üyelerimiz, oda kartları ile hem kendileri hem de birinci derece yakınları bu indirimden yararlanabilecek. Oda üyelerimizin sağlık alanında daha önce bir çok hastane ile indirim imkanına sahip olmuşlardı. Şimdi de İnci Dental Diş Kliniği ile protokol imzaladık. Üyelerimizin avantajlı alışveriş, sağlık ve eğitim hizmeti alması için çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<