banner359

Mobilyacıların fuar yükü azaldı

23 Eylül 2016 Cuma 10:13 2016-09-23 10:16:54
Mobilyacıların fuar yükü azaldı

 İnegöl MODEF Fuar alanındaki stantların yenilenmesi için Kastamonu Entegre İnegöl Bayiliği ve Baleno Orman Ürünleri ile MODEF arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.

MODEF Fuarcılık çok amaçlı salonunda düzenlenen toplantıya MODEF Başkanı Yavuz Uğurdağ ve yönetim kurulu üyeleri, Kastamonu Entegre İnegöl Bayiliği ve BALENO Orman Ürünleri yetkilisi Burak Şimşek ile Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan katıldı.

YÜZDE 70´İ TAMAMLANDI

MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, “8-13 Kasım 2016 tarihleri arasında MODEF Expo fuarı düzenlenecek. Mevcut fuarımızda bazı yenilemelere gitme kararı aldık ve bunları peyderpey uyguluyoruz. En önemli kararlardan bir tanesi fuar stantlarının yıkılıp yenilenmesiydi. Bu süreci başlattık. Yüzde 70 oranında tamamlandı. Bu noktada sponsorlara ve maddi destek sağlayacak firmalara ihtiyacımız vardı. Bunlardan bir tanesi de İnegöl´de uzun yıllardır ham maddecilik yapan BALENO Orman Ürünleri oldu. Burak Şimşek ile yapmış olduğumuz görüşmelerde bayiliğini yaptıkları Kastamonu Entegre firması ile de anlaşma sağladık. Bu noktada BALENO ve Kastamonu Entegre firmaları bize sponsor oldular. Firma yetkililerine teşekkür ediyorum. Bu destek bizim hem fuara katılan firmalarımıza büyük anlamda maddi destek sağlayacak hem de İnegöl olarak firmalarımızla ilişkilerimizi sıklaştıracaktır. Bu ciddi bir karardır. Sonuç itibariyle MODEF fuar alanı komple yenilenmiş olacak. Katılımcılar açısından da ciddi bir proje. Yıkılan stantları biz yeniden yapıyoruz. Katılan firmalarımız sadece iç dekorasyonlarını yapacaklar. Sponsorluk anlaşmalarımızda bize, İnegöl mobilyasına gerek ham maddeci gerekse yan sanayi firmalarından destek bekliyoruz. Aynı gemideyiz. Mobilyacılarımız, fuarımız desteklenirse aynı şekilde pozitif oranda destekleyen firmalarımız da yan sanayici firmalarımız da bu pastadan pay alacaklar. Hedefimiz bu firmalarla üreticilerimizi bir araya getirip üreticilerimize destek olmaktır” dedi.

İNEGÖL´E HAYIRLI OLSUN

BALENO Orman Ürünleri firma yetkilisi Burak Şimşek ise, “Son yıllarda İnegöl gelişen üretimiyle mobilyada marka haline geldi. Bunun en önemli alanlarından biri MODEF´tir. MODEF´in konseptini yenilemeyi yakından takip ediyoruz. Bu konuda desteğe ihtiyaçları vardı. Biz de BALENO Orman Ürünleri olarak bayiliğini yaptığımı Kastamonu Entegre firmasına bu durumu ilettik, kendileri de bu desteğin verilmesini bize ilettiler. Gerçekleştirilen çalışmaların İnegöl´e hayırlı olmasını temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından protokol imzalandı.

Son Güncelleme: 23.09.2016 10:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<