banner359

MODEF 21 Mart'ta kapılarını açıyor

12 Mart 2022 Cumartesi 14:54 2022-03-12 15:29:04
MODEF 21 Mart'ta kapılarını açıyor

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) ve MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, İnegöl Mobilya Fuarı’nın 21-26 Mart tarihleri arasında gerçekleşeceğini belirtti.
Uğurdağ, İnegöl Mobilya Fuarı ile alakalı çalışmaların son noktaya geldiğini belirterek şu ifadeleri kullandı;
YOĞUN TALEP VAR
“21-26 Mart tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz İnegöl Mobilya Fuarı’nın tanıtımıyla alakalı bir araya gelmiş bulunmaktayız. Özellikle her yıl iki kere düzenlemiş olduğumuz fuarımız, hem Türkiye’de hem de dünyada beklenen fuarların başında yer alıyor. Yine yoğun taleple karşı karşıya kalmış bulunmaktayız. Özellikle İstanbul Mobilya Fuarı’ndan sonra ilk defa bu kadar yoğun bir taleple karşılaştık. Birçok firmamız fuardan yer talep ediyor. Bu da şunu gösteriyor ki fuarımız önemli bir fuar.”
İÇ PİYASAYI ÖNEMSİYORUZ
“Bu sene fuarımıza 165 firmamız katılım sağlayacak ve 16 bin 900 metrekarede ürünlerimiz sergilenecek. Sloganımız belli, bir fuardan daha fazlasını sunmaya çalışıyoruz. Tanıtma faaliyetlerimiz de devam ediyor. İnegöl’ümüzü ve sektörümüzü tanıtmaya devam ediyoruz.  Kayıtlarımız, uçak rezervasyonlarımız yapılmış durumda. Dünyanın birçok ülkesinden gelen alım heyetlerini İnegöl’ümüzde ağırlamış olacağız.  İç piyasada fiyat artışlarından nedeni talep düşüklüğüyle karşı karşıyayız. Bu noktada iç piyasayı önemsiyoruz ve birinci tercihlerimiz arasında. Özellikle bununla alakalı tüm il ve ilçelerden ziyaretçi bekliyoruz. İnşallah katılım sağlayanlar yeni bağlantılar edilir. Binamızın içerisindeki ısıtma sistemlerini de değiştirdik inşallah katılımcılarımız bu sene üşümeyecekler. Binamız dışında da talepten dolayı ilave stantlar yaptık. Çalışmalarımız son noktaya geldi. Katılımcılarımıza, şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. “

Son Güncelleme: 12.03.2022 15:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<