banner359

MODEF Dergisi İnegöl'ü Tanıtacak

06 Nisan 2017 Perşembe 16:57 2017-04-06 16:59:48
MODEF Dergisi İnegöl'ü Tanıtacak

 MODEF Fuarcılık yönetimi ile AGM Reklam ve Tanıtım Ajansı işbirliğinde basılacak olan MODEF Dergisi İle İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarının ve İnegöllü firmaların yurtiçi ve yurtdışı fuarlarında tanıtımı yapılacak.

Derginin basımı için MODEF Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ ve AGM Reklam ve Tanıtım Ajansı sahibi Ahmet Galip Meriç arasında sözleşme imzalanırken, MODEF toplantı salonunda yapılan toplantıda konuşan MODEF Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, “Üç yıldır MODEF Dergimizi çıkarıyoruz. Bu derginin ana konusu, MODEF katılımcılarımız veya mobilya firmalarımızın dergi içinde tanıtılması. MODEF Dergimizi çıkarmaya devam edeceğiz. Ancak anlaşmamızı bu gün itibariyle yeniliyoruz. Daha profesyonel daha geniş çaplı daha ciddi bir dergi hazırlamak adına bugün itibaren AGM Reklam ve Tanıtım Ajansı ile sözleşme yenileyeceğiz. Ahmet Galip Meriç ile birlikte bu süreci yöneteceğiz. İnegöllü firmalarımızın da MODEF dergisine katkı sağlamalarını istiyoruz” dedi.

FUARLARDA DAĞITILACAK

AGM Reklam ve Tanıtım Ajansı sahibi Ahmet Galip Meriç ise, “17 yıldır sektörün içindeyiz. MODEF yönetimiyle yılsonuna kadar üç ayrı derginin çıkarılması konusunda anlaştık. Bunun içinde 9 yurtdışı, 4 tanede yurtiçi fuarı var. Dergimiz bu fuarlarda dağıtılacak. Her iki taraf içinde hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Konuşmaların ardından MODEF Yönetimi ile AGM Ajansı arasında protokol imzalandı. 

Son Güncelleme: 06.04.2017 16:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<