banner359

MODEF'e 16 bin ziyaretçi!

20 Nisan 2016 Çarşamba 09:24 2016-04-20 09:32:24
MODEF'e 16 bin ziyaretçi!
 İnegöllü mobilyacıların yeni tasarım ürünlerini 5-10 Nisan tarihleri arasında görücüye çıkardığı İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarı (MODEF), 16 bin 170 ziyaretçiyi ağırladı.
MODEF Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, 35. MODEF Fuarını değerlendirirken, MODEF´in Uluslar arası fuar olmamasına rağmen 51 ülkeden de 412 ziyaretçiye ev sahipliği yaptığını bildirdi.

16 BİN 700 ZİYARETÇİ

Yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu MODEF çok amaçlı salonundaki toplantıda konuşan MODEF Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, “Fuarımız kazasız belasız tamamlandı. Hiçbir olay yaşamadık. Ülkemizin içinde bulunduğu duruma rağmen çok nezih ve ferah bir fuar dönemi geçirdik. 28 bin metrekare alanda 189 firmanın katılımıyla düzenlenen ve açılışını Bursa Valisi Münir Karaloğlu´nun yaptığı MODEF 2016 İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarı 10 Nisan´da sona erdi. 6 gün ziyaretçilere açık olan fuar, rekor düzeyde yerli ve yabancı ziyaretçinin akınına uğradı. Bu yıl 35´ncisi düzenlenen MODEF 2016 fuarına 51 farklı ülkeden 412 yabancı misafir, ülke çapında ise 81 ilden 10 bin 695´i profesyonel, bin 116´sı Online Davetiye, 3 bin 947´si bilet alarak fuarımızda ziyaretçi olmuştur. MODEF 2016 toplamda 16 bin 170 ziyaretçiye ev sahipliği yapmıştır” dedi.

FUAR MEMNUN ETTİ

MODEF´in sadece yakın coğrafya ve komşu ülkeler değil, Asya, Afrika, Avrupa, Avustralya ve Amerika kıtalarının tamamından ziyaretçi aldığını, uluslar arası mobilya fuarları içinde ne kadar önemli bir yere gelmiş olduğunun bir kere daha kanıtlandığını ifade eden Uğurdağ, “Katılımcı memnuniyetini artıran önemli faktörlerden biri olan yerli ve yabancı ziyaretçi sayısı, MODEF Fuarcılık tarafından yürütülen özenli çalışmanın bir sonucudur. Bundan sonraki fuarlarımızda da bu titiz çalışma devam edecek. Dünyanın ve Türkiye´nin dört bir yanından yerli ve yabancı alıcılar fuarlarımıza gelmeyi sürdürecektir. MODEF fuarları İnegöl Mobilyasının vazgeçilmez bir parçası olduğunu bu fuarla beraber bir kez daha kanıtlamıştır. MODEF Fuarcılık üstlendiği önemli misyonun verdiği sorumluluk bilinci ile önemli çalışmalara imza atmaya devam edecektir. Öncelikli olarak fuarın tanıtılması ve organizasyonu üzerine çok çalıştık. Ulusal basını iyi kullandık. Sadece fuarı değil, İnegöl Mobilyası ve üreticilerini de ifade ettik. Zira fuarımıza tüm şehir olarak hazırlanıyor ve giriyoruz. Ayrıca Türkiye´nin çeşitli illerine mobilya nakliyesini sağlayan nakliyatçılarımız da davetiyelerin Türkiye´ye dağılmasında önemli destek verdiler. Onlara ayrıca teşekkür ediyoruz. MODEF, reklam ve tanıtım açısından bütün fuar şirketlerinin önündedir. Mobilya fuarlarımız İnegöl´ün vazgeçilmez unsurlarıdır. Katılımcılarımızın beklentilerine gelince ülkemizin içinde bulunduğu ortam ve ekonominin bulunduğu durum ortada iken yine de farklı bir şeyler tasarlayıp sunan yani dersine çalışan firmalar oldukça memnun. Örnek olacak L Holl olarak tabir ettiğimiz portatif alanda iki fuardır yapmış olduğumuz yönlendirmeler ve bu fuar gerçekleştirdiğimiz bina cephe görünümü bir de üstüne oradaki firmalarımızın gayreti ile güzel bir memnuniyet ortaya çıktı” ifadelerini kullandı.

FUARIN YÜZÜ DEĞİŞECEK

Kasım ayında yapılacak olan MODEF Expo fuarının da hazırlıklarının başladığını bildiren Uğurdağ, “Expo fuarımız hem yurtdışı hem de yurtiçi için önemli bir fuardır. Fuar alanımızda değişiklikler düşünüyoruz. Fuar alanında gerçekleştirmeyi düşündüğümüz yeni düzenlemeler için firmalara mevcut stantların sökülmesi için tebligatta bulunacağız. Bu işlemden sonra bina içinde yeni görünümümüzle ve fuara katılımından tüm sektörün mutlu olacağı firmalarımızla hayırlısıyla MODEF Expo Fuarımız için enerjimizi harcayacağız. Gerek katılımcımız gerekse ziyaretçilerimiz yeni yüzümüzle gerçekleştireceğimiz MODEF Expo ve MODEF fuarlarına maksimum fayda sağlayacaktır. Şenlik havasında geçen bir fuar yaşadık. Herkese desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

NİSAN FUARI ULUSLARARASI MI OLUYOR?

EXPO´nun uluslararası fuar takviminde yer aldığını, Türkiye´ye hitap eden Nisan ayı fuarın ise Uluslararası fuar takviminde yerini alıp almayacağının sorulması üzerine Uğurdağ, “Nisan fuarımız da uluslararası ziyaretçi sayısını sahip. Hakkımız var. Bununla alakalı yönetim kurulunda değerlendiririz. Yönetim kurulumuz bir sonraki toplantı da karar alırsa, gerekli çalışma yapılır” dedi.

YENİ FUAR ALANINDAN ÖDÜN VERMEK YOK

Yeni fuar alanı ile alakalı da değerlendirme yapan Uğurdağ, “Yeni fuar yeri ile alakalı Belediye Başkanımız ilgileniyor. Meclis kararları gerekli. İhale süreci de var. O süreçler devam ediyor. Yeni fuar alanı projesiyle alakalı aksayan bir durum söz konusu değil. Bu bir süreçtir. Çok kısa zamanda tamamlanacak bir süreç değildir. Yeni fuar alanından ödün vermek yok” diye konuştu.

Son Güncelleme: 20.04.2016 09:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<