banner359

MODEF EXPO 2015 Değerlendirildi

14 Kasım 2015 Cumartesi 11:17 2015-11-14 11:33:31
MODEF EXPO 2015 Değerlendirildi

 İnegöl'de düzenlenen Mobilya ve Dekorasyon 2015 Fuarı'na (MODEF EXPO), rekor düzeyde yerli ve yabancı ziyaretçinin geldiği bildirildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ ,MODEF yönetim kurulu üyeleriyle Hotel Angelakoma’da düzenlediği  basın toplantısında, 3-7 Kasım tarihleri arasında düzenlenen MODEF EXPO fuarını değerlendirdi.

Uğurdağ, 5 gün boyunca ziyaretçilere açık olan fuara rekor düzeyde yerli ve yabancı ziyaretçinin geldiğini ifade ederek, ''Bu yıl 34'üncüsü düzenlenen MODEF EXPO 2015 fuarına, 76 farklı ülkeden 2 bin 179 yabancı misafir, ülke çapında ise 77 ilden 13 bin 133 profesyonel ve 2 bin 111 biletli ziyaretçi girişi olmuştur. MODEF EXPO 2015 fuarı toplamda 18 bin 011 ziyaretçiye ev sahipliği yapmıştır'' dedi. 

MODEF FUARLARI İNEGÖL MOBİLYASININ VAZGEÇİLMEZ PARÇASI
Uğurdağ,"MODEF fuarları İnegöl Mobilyasının vazgeçilmez bir parçası olduğunu bu fuarla beraber bir kez daha kanıtlamıştır. MODEF fuarcılık üstlendiği önemli misyonun verdiği sorumluluk bilinci ile önemli çalışmalara imza atmaya devam edecektir”diye konuştu.

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Başkan Uğurdağ, “Firmalar bazında anketler düzenliyoruz. Bu fuar sonunda yaptığımız anket sonuçlarına göre, fuarın olumlu geçtiği yönünde. Ziyaretçi sayısı ile alakalı sorunumuz yok. Alışveriş fuarda farklı bir boyut kazanır. Ürün, farklı model, fiyatı ve benzeri konular dikkate alınır. Genel olarak fuara baktığımızda, MODEF EXPO´nun hem ziyaretçi hem de firmaların satış yönünden iyi geçtiği ortaya çıktı” dedi.

YENİ FUAR YERİ HAZIR

MODEF Yönetiminin önünde ilk olarak hangi projenin olduğunun sorulması üzerine Uğurdağ, “Önümüzde bir Nisan fuarı var. Onun da en iyi şekilde organize edilmesi var. Yeni gündem maddemiz, yeni fuar alanı. Bununla ilgili fizibilite raporlarının hazırlanması ve çalışmalar, yönetim kurulu ilk toplantısının ardından başlayacak. Bursa-Ankara karayolu üzeri Akhisar mahallesi girişinde 80 dönümlük bir alan var. Onun üzerinde bir çalışma var. O yerle alakalı karar alırsak, yeriyle alakalı kanımız değişmeyecek” ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından MODEF Yönetimi, fuar boyunca fuarla alakalı haberleri yayınlarına taşıyan gazete, televizyon ve internet sitesi yetkililerine teşekkür plaketi takdim etti.

Son Güncelleme: 14.11.2015 11:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<