banner359

Modef Expo’yu Sanayi Bakanı Açacak

22 Ekim 2018 Pazartesi 10:37 2018-10-22 10:47:50
Modef Expo’yu Sanayi Bakanı Açacak


23-28 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan 40. MODEF İnegöl Mobilya Fuarı, yarın kapılarını ziyaretçilerine açıyor. 176 mobilya firmasının yer alacağı fuara, 25 bin dolayında ziyaretçi gelmesi beklenirken açılışa Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın katılacağı öğrenildi.
Türkiye’deki mobilya sektörünün öncüsü olan İnegöl, 2018 yılı ürünlerini ülkemizin ve dünyanın dört bir yanından gelen profesyonel alıcılar ile buluşturuyor. 40. MODEF İnegöl Mobilya Fuarının açılışı bu gün yapılacak. Fuar, 28 Ekim Pazar gününe kadar açık kalacak.
MODEF Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, Ankara ziyaretinde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı açılış için davet etmişti. Bakan Varank’ın bu gün ki açılışa katılacağı öğrenildi.
BAKAN KATILIYOR
MODEF Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ yaptığı açıklamada “23 Ekim 2018 Salı saat 14:00 MODEF EXPO fuarı açılışımızı Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank beyefendi ile gerçekleştireceğiz. Katılımları için sayın bakanıma çok teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı
MOBİLYANIN MODASI
Öte yandan MODEF 2018’de; Ev mobilyası, iç dizayn ürünleri, tekli, çiftli, üçlü kanepeler, koltuklar, yataklar ve geniş yelpazede birçok ürünün sergilenecek. Fuara gelen ziyaretçiler, sektördeki son gelişmeleri ve yeni ürünleri yakından takip edebilecekler.
MOBİLYAYA DAİR HERŞEY
Yeni iş bağlantılarına zemin hazırlayacak uygun bir platform olan, MODEF 2018; sektöre yön veren mobilya mağazaları, zincir mağazalar, toptancılar, dağıtıcılar, ithalatçılar, ihracatçılar, profesyonel satın alıcılar, bayiler, mimarlar, iç mimarlar, dekoratörler, endüstriyel tasarımcılar ve mobilya yan sanayi üreticileri için çok önemli bir fırsat olarak öne çıkacak. 

Son Güncelleme: 22.10.2018 10:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<