MODEF'i Bakan Elvan Açacak

02 Nisan 2018 Pazartesi 10:03
MODEF'i Bakan Elvan Açacak

İnegöl´de 3-8 Nisan 2018 tarihleri arasında düzenlenecek, İnegöllü mobilyacıların yeni modellerini ülkemizin ve dünyanın dört bir yanından gelecek profesyonel alıcılar ile buluşturacağı MODEF Fuarını Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan´ın açacağı öğrenildi.

MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, “Bir İnegöl MODEF Mobilya Fuarımızın daha arifesindeyiz. 3-8 Nisan tarihleri arasında 39´uncusunu düzenleyeceğimiz İnegöl Mobilya Fuarımızın organizasyonunu tamamladık. İnegöl mobilya sektörü 3-8 Nisan tarihleri arasında hem Türkiye hem de dünya mobilya sektörüyle buluşacak. Nisan döneminde yaptığımız fuar genel itibariyle iç piyasaya hitap eden bir fuardır. MODEF Fuarımız bu sene ilk defa uluslar arası bir hüviyet kazandı. MODEF 2018 Fuarı bu sene ilk defa uluslar arası düzenlenecek. Önceliğimiz özellikle Türkiye´de iç piyasaya hitap etmektir. İç piyasadaki profesyonel alıcıları fuarımıza getirebilmek istiyoruz. Bunun yanında da 50 değişik ülkeden 700´e yakın ziyaretçiyi de MODEF 2018´e bekliyoruz. Yurtdışı alım heyetleriyle ilgili çalışmalarımızı tamamladık” dedi.

REKLAM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Başkan Uğurdağ, “Bunun yanında artık profesyonel bir şekilde çalışmalarımızı yapan personelimiz ve yönetimimiz ile Türkiye´de birçok il ve ilçeden fuarımıza profesyonel iç piyasa ziyaretçisini ağırlayacağız. Bu sene de hem MODEF´i tanıtmak hem de İnegöl mobilyasını tanıtmak adına reklam çalışmalarımızı üst düzeyde gerçekleşiyoruz. İnşallah önümüzdeki hafta da ulusal ve uluslar arası medyada birçok haberimiz, ilanımız ve reklamımız çıkmaya başlayacak” diye konuştu.

2018 MODASINA YÖN VERECEĞİZ

Uğurdağ, “Fuarımıza 160 firma iştirak edecek. 16 bin metrekarede ürünlerini teşhir edecekler. Firmalarımız da son 1-2 aydır ciddi şekilde fuara hazırlanıyorlar. Yeni tasarımlar, yeni renkler, yeni modeller fuarımızda sergilenecek. 2018 modasına yön veren bir fuar olacak. Firmalarımız da hazırlıklarını ciddi şekilde tamamladılar. Stant ve katalog çalışmalarını yaptılar. Bizlerde MODEF olarak davetiyelerimizi tüm Türkiye´ye ulaştırdık. Firmalarımızda çalıştıkları firmalara davetiyelerini ulaştırıyorlar. 20 bin dolayında ziyaretçi bekliyoruz. Fuarımızı birinci amacı İnegöl mobilyasını tanıtmak olsa bile MODEF Fuarları ticari açıdan ciddi verimli geçen fuarlardır. 3-8 Nisan arası gerçekleşecek fuarın tüm firmalarımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Kazasız, belasız, ciddi alışveriş olan bir fuar olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

banner380

BAKAN GELİYOR

Fuara Bakan düzeyinde katılımın olup, olmayacağının sorulması üzerine Uğurdağ, fuarın açılışını herhangi bir sıkıntı çıkmazsa Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan´ın yapacağını söyledi. 

Anahtar Kelimeler:
InegölMobilyaModef39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<