banner359

MODEF Katılımcılarına Teşekkür Belgesi

25 Mart 2017 Cumartesi 17:46 2017-03-25 18:09:18
MODEF Katılımcılarına Teşekkür Belgesi

 Bursa Valisi İzzettin Küçük ile İçişleri Eski Bakanı Efkan Ala’nın katılımı ile kapılarını açan 37 MODEF fuafuarının 5. gününde MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ ve yönetim kurulu üyeleri stantları tek tek gezerek, katılımcılara hayırlı işler temennisinde bulunup, tüm sektör temsilcilerine teşekkür belgelerini takdim etti.

Katılım belgelerinin dağıtımının ardından konuşan MODEF Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, “37.’ncisini düzenlemiş olduğumuz fuarımızın sonuna geldik. Katılımcı firmalarımıza katılım belgelerini takdim ediyoruz. Allah’a şükürler olsun fuarımız başladığı günden itibaren kazasız belasız bir şekilde sonuçlanıyor. Açılış gününden itibaren ziyaretçilerimiz yurtiçi yurtdışından yoğun bir şekilde fuarımızı gezdiler. Gezmeye de devam ediyorlar. Fuarımızı başarılı bir şekilde atlatacağız inşallah.

Mart ayında ilk kez fuar düzenlediklerini hatırlatan Uğurdağ, “Mart ayında ilk kez düzenlememize rağmen fuarımız şölen havasında geçti. Ziyaretçilerimiz hem fuarı hemde İnegöl’de mobilya merkezlerini ve işyerlerini geziyorlar. Bu fuarda da görüyoruz ki; sadece fuara katılan firmalar değil bütün İnegöl’deki bütün mobilya sektörü bu fuarda istifade ediyor. Diğer sektörlerde dolaylı olarak gelir elde ediyorlar. Tarihin Mart ayına alınması da olumlu tepkilere neden oldu. Hava şartlarının da elverişli olması olumlu etkiledi. 

Katılımcıların da bu fuardan memnun olduklarını aktaran Uğurdağ, “Her gün katılımcılarıyla fikir alışverişinde bulunduk. Özellikle bu sene itibariyle ziyaretçi sayımızda ciddi bir artış sağladık. Özellikle katılımcılarımız; gelen ziyaretçiler gezmeye değil ürünü beğendiklerinde alışveriş yapıyorlar dediler. Katılımcılarımız memnunlar.

Son Güncelleme: 25.03.2017 18:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<