Modef´in Yeni Başkanı Uğurdağ Oldu

12 Ekim 2015 Pazartesi 15:14 2015-10-12 15:16:06
Modef´in Yeni Başkanı Uğurdağ Oldu
İnegöl Belediyesi´nin yüzde 40´lık hissesini İMOS´a devretmesiyle Belediye Başkanı Alinur Aktaş´tan boşalan MODEF Başkanlığı görevine Yavuz Uğurdağ getirildi. Yeni Başkan Uğurdağ, yönetim kurulunu kamuoyuna tanıttı.

Saat 16.00´da MODEF Yeni Yönetimi tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

İŞTE YENİ YÖNETİM

MODEF Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, “Geçen günlerde MODEF Fuarcılık şirketinin devrini gerçekleştirdik. Belediyenin İBEFTAŞ hisseleri İMOS´a geçti. Bu doğrultuda biz MODEF Yönetim Kurulu olarak geçen hafta bir Yönetim Kurulu Toplantımızı gerçekleştirdik. MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu, bu toplantıyla görev bölümünü yaptı. Yönetim kurulumuzun yapmış olduğu toplantı neticesinde Yönetim Kurulu Başkanlığına Yavuz Uğurdağ, Başkan Yardımcılıklarına Salim Kaplan ve Özcan Ayhan, yönetim kurulu üyeliklerine de Selçuk Armağan, Ümit Aybil, Metin Baydar ve Okan Güler getirilmiştir. İnşallah bundan sonra MODEF Fuarcılık bu yönetim kurulu tarafından yönetilecektir” dedi.

ÖNÜMÜZDE EXPO 2015 FUARIMIZ VAR

Devir sürecinin çok iyi niyetlerle ve güzel şekilde sonuçlandığını aktaran Uğurdağ, “Bu süreçte bize destek veren tüm taraflara teşekkür ediyorum. Özellikle Belediye Başkanımız bu noktadan sonra MODEF´i tarafları yönetmesi lazım diyerek bu görevi bize tevdi etmiştir. Ona da teşekkür ediyorum. Bundan sonra süreç aynı şekilde devam edecek. İBEFTAŞ çıktı ve İMOS girdi. Yönetimimiz de şekillendi. Önümüzde EXPO 2015 fuarımız var. Bu fuar süreci daha önceki Yönetim Kurulu tarafından iyi bir şekilde organize edildi. Kararlar, reklam anlaşmaları, medya planlaması, yurtdışından getirilecek ziyaretçiler, misafirler hepsi organize edilmiş vaziyette bu süreç aynı şekilde devam ediyor. Bizim sadece ufak noktalarda müdahalelerimiz olacak ve bu şekilde MODEF EXPO 2015´i Allah´ın izniyle tamamlamış olacağız. Sürecin 2 gün öncesinde bir seçim süreci var. İnşallah bu seçim de ülkemiz adına faydalı bir şekilde sonuçlanır, fuarımız da o doğrultuda çok verimli geçer” diye konuştu.

MODEF, KİŞİLERİN VE KURUMLARIN ÜZERİNDEN YIPRATILABİLECEK BİR KURULUŞ DEĞİL

MODEF´in İnegöl´ün ticari anlamda, sektör anlamında en önemli kuruluşlarından bir tanesi olduğunu dile getiren Uğurdağ, “MODEF Fuarcılık sadece sektörümüze değil, diğer sektörlere de çok büyük katkı sağlayan bir organizasyondur. Bundan sonra da aynı şekilde, ivmesini yükselterek devam edecek. Kamuoyundan özellikle MODEF ile ilgili yorumlarda, düşüncelerde daha hassas olmalarını, fikir ve yorumları yansıtırken daha dikkatli davranmalarını rica ediyorum. MODEF bütün İnegöl´ün ticaretine etki eden bir kuruluş. MODEF, kişilerin ve kurumların üzerinden yıpratılabilecek bir kuruluş değil. Özellikle hassas davranmak durumundayız. Bizler de MODEF Başkanı ve yöneticisi olarak bu konuya hassas davranacağız. MODEF çok değerli bir markadır, bu markanın değerini hiç kimsenin düşürmeye hakkı yoktur. Burada bizim görevlerimiz çok önemli, daha önem arz ediyor, MODEF´e yönetimsel anlamda daha kuvvetli bir şekilde eğilmemiz gerekiyor. MODEF EXPO´yu tamamladıktan sonra Yönetim Kurulumuz ile birlikte ne şekilde atılım yapacağı, ne şekilde daha büyük ivme kazanacağı değerlendirilecek ve MODEF´in yönetim şekli biraz daha ortaya çıkmış olacak. MODEF yeni yerine geçmeli, daha büyük metrekarede organize edilmeli, fuarlarımızı daha büyük metrekarede düzenlemeliyiz. EXPO fuarımız bitsin, seçimler sonuçlansın, piyasalar biraz daha rayına girsin, bununla ilgili değerlendirmelerimizi, kararlarımızı en kısa zamanda verip kamuoyunu bilgilendireceğiz” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 12.10.2015 15:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<