banner359

Motosiklet Hırsızlarına Suçüstü

16 Kasım 2016 Çarşamba 17:50 2016-11-16 18:29:09
Motosiklet Hırsızlarına Suçüstü

 İnegöl’de motosikleti çalarak kaçan hırsızlar trafik ekipleri tarafından suçüstü yakalandılar. Çaldıkları motosikletle kaçan hırsızları, bir trafik polisi koşarak yakaladı. 3 hırsızdan biri yakalanırken diğer iki hırsız kayıplara karıştı. Motosiklet ise ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre; İnegöl AVM mevkiinde park halinde olan motosikleti düz kontak yapıp çalıştıran 3 genç hırsızı fark eden Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri gençlerin peşine düştü. 
Polis otosuyla kovalayan trafik ekibi hırsızların motosikletle yeşil alana girdiği görünce, ekiplerden biri araçtan inip peşlerine düştü. polis memuru, uzun süren kovalamaca sonucunda motosikleti çalan hırsızlardan birini yakaladı. Diğer iki hırsız ise kaçarak kayıplara karıştılar.
GÖZALTINA ALINDI
Yakalanan 18 yaşındaki hırsız şüphelisi Ö.U., gözaltına alınırken, ekipler diğer iki hırsızı arıyor.
Motosiklet ise ekipler tarafından sahibine teslim edildi.⁠⁠⁠⁠

Son Güncelleme: 16.11.2016 18:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<