Motosiklet İle Bisiklet Çarpıştı : 2 Yaralı

24 Nisan 2018 Salı 09:30
Motosiklet İle Bisiklet Çarpıştı : 2 Yaralı

Turgutalp mahallesi Mahmut Esatbey caddesi üzerinde meydana gelen kazada, motosiklet ile bisiklet çarpıştı, 1´i çocuk 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Yeşil Cami istikametinden Göçmen Cami yönüne seyir halinde olan sürücü 43 yaşındaki Murat A. yönetimindeki 43 HY 047 plakalı motosiklet,  bisikleti ile caddeye çıkan 9 yaşındaki Hamza Efe O.´ya çarpmamak için fren yaptı. Ani frenle durmayarak kontrolden çıkan motosiklet devrilerek sürüklendi. Sürüklenen motosiklet önce bisikletli çocuğa ardından da kaldırıma çarparak durabildi. Yan yatan motosikletle birlikte sürüklenen sürücü Murat A. ile motosikletin çarptığı Hamza Efe O. yaralandılar.

banner380

Yaralılar, haber verilmesi üzerine kaza yerine gelen 112 Acil Servis Ambulanslarında görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi acil servis bölümüne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Hastanede yapılan kontrollerin ardından yaralıların sağlık durumlarının iyiye gittiği öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<