banner359

Motosiklet sürücüsü ölümden döndü

31 Mayıs 2019 Cuma 12:03
Motosiklet sürücüsü ölümden döndü

Bursa-Ankara karayolu üzerinde meydana gelen kazada otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı. Kaza sonucunda sürüklenerek duvara da çarpan motosiklet parçalara ayrıldı.
Edinilen bilgilere göre göre; Kalburt köprüsü üzerinde meydana geldi. İnegöl’den Bursa’ya seyir halinde olan Abdullah Sel(25) yönetimindeki16 KML 86 plakalı motosiklet, aynı yöne giderken aniden köprünün yanından dönüş yapan Faruk Bektaş(55) yönetimindeki 16 KAC 37 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle devrilen motosiklet yaklaşık 20 metre sürüklenerek duvara çarptı. kaza sonucunda motosiklet sürücüsü yaralanırken, motosiklet ise parçalara ayrıldı.
Yaralı kaza yerine sevk edilen 112 Acil Servis Ambulansındaki Sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı.
Kaza ile alakalı tahkikat sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<