banner359

Motosikletlere ceza yağdı

16 Temmuz 2018 Pazartesi 09:34
Motosikletlere ceza yağdı

İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri, yaz ayıyla birlikte İnegöl’de trafiğe çıkarılan bisiklet ve motosikletlere yönelik denetimlerini sürdürüyor. Akşam saatlerinde yapılan uygulamada kural ihlali yapan 10 motosiklet sürücüsüne toplam 15 bin lira ceza yazıldı.

Şehir içi yollarda motosikletler ve trafik güvenliğini tehlikeye düşüren araçlar durduruldu. Ahmet Akyollu Caddesi üzerinde yapılan uygulamalarda motosiklet sürücülerine ceza yağdı. İlkbahar, Yaz ve Sonbahar aylarında İnegöl’ün vazgeçilmez ulaşım aracı olan motosikletlerin trafikte yer alması ile olası kazaların önüne geçebilmek, can ve mal kayıplarını önlemek için alarma geçen emniyet ekipleri, sürücülere yönelik kapsamlı uygulamalar yapıyor. Şehir merkezinde uygulamalar yapan İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, denetimlerde motosikletleri en ince ayrıntısına kadar inceliyor.

Ehliyetten, sürücünün kaskına kadar kontrol eden trafik ekipleri, ehliyetsiz, ruhsatsız, plakasız ve şasi numarası olmayan motosikletleri trafikten men ediyor. Ekipler, özellikle meydana gelebilecek kazalara yönelik motosikletler üzerinde titizlikle çalışan, son günlerde ciddi oranda artış gösteren motosiklet hırsızlığının da önüne geçmeyi hedefliyor. Evrakları eksik olan motosikletler trafikten men edilirken, ehliyetsiz sürücüler hakkında da gerekli cezai işlem uygulanıyor.

Trafik Tescil Denetleme Büro Amirliği ekipleri kuş uçurtmadılar. Denetimlerde onlarca motosiklet denetlendi. Ruhsatsız, plakasız ve şasi numarası olmayan muayenesi yapılmamış motosikletler trafikten men edilirken, motosiklet sürücülerine yetersiz ehliyet ve kurallara uymadıkları gerekçesiyle cezai işlem uygulandı. Yapılan uygulamada 10 motosikletin sürücüsüne 15 bin lira ceza yazılırken, 2 motosiklet trafikten men edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<