Motosikletli genç kazada yaralandı

03 Nisan 2018 Salı 09:49
Motosikletli genç kazada yaralandı

Kemalpaşa mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzeri Adliye kavşağında özel otomobil ile motosikletin karıştığı kazada bir kişi yaralandı.

banner380

Edinilen bilgiye göre, Hacı Lütfullah Cami istikametinden Adliye istikametine seyir halinde olan sürücü Ahmet T. yönetimindeki 16 AGF 26 plakalı motosiklet, Adliye kavşağında U dönüşü yapmak istediği sırada, Yeşilçayır caddesinden Adliye kavşağına geçmekte olan Muhammed Ş. Yönetimindeki 28 YB 184 plakalı özel otomobil ile çarpıştı. Kaza sonucu motosikletin arkasında oturan Yusuf Tikici yere düşerek yaralandı.

Haber verilmesi üzerine kaza yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından yaralı, ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
InegölInegölhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<