banner359

Motosikletli gençler kazada yaralandı

18 Nisan 2018 Çarşamba 10:13
Motosikletli gençler kazada yaralandı

Bursa-Ankara karayolu üzeri Akhisar mahallesi girişinde meydana gelen kazada, hafif ticari araç ile çarpışan motosikletli iki genç ölümden döndü.

Edinilen bilgilere göre, İnegöl´den Yenice kavşağına seyir halinde olan sürücü 27 yaşındaki N.M. yönetimindeki 10 AH 891 plakalı motosiklet ile önünde seyir halinde olan sürücü İ.G. yönetimindeki 06 BL 7946 plakalı hafif ticari araç Akhisar mahallesinde dönüş yapmak istediği sırada çarpıştılar. Şiddetli çarpışmanın etkisiyle savrulan motosiklet yön tabelasına çarparak durabildi.

Kaza sonucunda motosiklet sürücüsü ile arkasında bulunan arkadaşı C.A. yaralandı. Yaralılar kaza yerine sevk edilen 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine götürülerek tedavi altına alındılar.

Anahtar Kelimeler:
InegölInegölhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<