banner359

Müezzinoğlu'ndan Çat Kapı Ramazan Ziyaretleri

04 Haziran 2017 Pazar 23:59 2017-06-05 00:22:34
Müezzinoğlu'ndan Çat Kapı Ramazan Ziyaretleri
 İnegöl'e ikinci kez çat kapı ziyarette bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, kahvehaneye giderek okey masasına oturdu.
Bursa’daki programın ardından Ankara dönüş yapmak için yola çıkan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu İnegöl ilçesinde çat kapış ziyaretlerde bulundu.
İlk olarak İnegöl Rumeli Türkleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret eden Bakan Müezzinoğlu, Dernek Başkanı Salim Kaplan ve dernek üyeleri ile bir araya geldi. Dernek üyelerinin kiraz ikramını geri çevirmeyen Bakan, kiraz yiyip kısa süreli sohbetin ardından Kemalpaşa mahallesindeki bir kahvehaneyi ziyaret etti.
İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel’in de eşlik ettiği ziyarette Bakan Müezzinoğlu, okey oynayan vatandaşların masasına oturdu. Okey taşları ile kısa süreli oynayan Bakan Müezzinoğlu, vatandaşların isteklerini dinledi.
Vatandaşlarla fotoğraf çektiren Bakan Müezzinoğlu, basın mensuplarının Rakka operasyonu ile alakalı soruyu yanıtsız bıraktı. Bakan daha sonra Ankara’ya gitmek üzere yola çıktı.

Son Güncelleme: 05.06.2017 00:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<