Müfit Besler Şampiyonları Ağırladı

18 Ekim 2017 Çarşamba 17:06
Müfit Besler Şampiyonları Ağırladı

Besler-2 İnegöl Köfte İşletme Sahibi Müfit Besler, gruplarında şampiyon olarak Türkiye finalleri için play-off oynama şansı elde eden İnegölspor U19 ile U14 takımlarına şampiyonluk yemeği verdi.
 
Düzenlenen yemeğe Kulüp Başkanı Münür Kanar, yönetim kurulu üyeleri, Altyapı Sorumlusu Köksal Demiral, altyapı hocaları ile sporcular katıldı.
 
Yemek sonrası açıklama yapan Besler-2 İnegöl Köfte İşletme Sahibi Müfit Besler, " Şampiyon olan çocuklarımızı cani gönülden kutluyorum. İnegölspor'umuzun yönetim kurulunun burada şampiyon olan çocuklarımıza yemek vereceğini öğrendim ve kendilerime yemeğin sponsorluğunu üstlenmek istediğimi belirterek, bizimde çorbada tuzumuz olsun istedim. Biz her zaman İnegölspor'umuzun yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. Ben tekrar şampiyon olan sporcularımızı kutluyorum. Play-off'larda ise başarılar diliyorum."dedi.
 
Kulüp Başkanı Münür Kanar ise "Bugün bizi burada ağırlayan Besler Köfte İşletme Sahibi Müfit Besler Beye şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum. Sporcularımızı ve bizi burada çok güzel ağırladılar. Bugüne kadar İnegölspor'da hocalarımızın verdiği hizmet doğrultusunda sizler, benim gördüğüm kadarıyla layıklı bir şekilde çalışıyorsunuz. Ben buna eminim. Zaten yüzünüzden okunuyor. Pırıl pırılsınız hepiniz. Sizden şunu bekliyorum. Futbolda yenmekte var yenilmekte var. Her şey var futbolda ama siz hocalarınıza, annenize, babanıza saygılı, sevgili, terbiyeli, topluma güzel yetişmiş bireyler olmanız gerekiyor. Tabi futbol güzel bir şey. Spor neticede ama öncelikle dersleriniz ve eğitiminiz de çok önemli. Herkes topçu olamıyor maalesef. "Ben topçu olacağım."diye uğraşıyor ama olamıyor. Onun için hem derslerinizi aksatmayacaksınız hem de topunuzu oynayacaksınız. Ben sizden şunu istiyorum. Biran evvel kademe olarak bir üst yapıya çıkmanızı istiyorum. Oynaya oynaya A takıma kadar gelmenizi istiyorum. Bu neticede hocalarımızın verdiği bütün görevleri aksatmadan yerine getirin. Çalışırsanız ve azmederseniz bu işi başarırsınız. Ben size güveniyorum. Hepinizi gözlerinizden öpüyorum. Biz yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte sizin yanınızdayız. Buna emin olun. Sanmayın ki biz A takımla uğraşıyoruz. Sizde bizim gözbebeğimizsiniz. Çünkü siz gelecekte yukarılarda oynayacaksınız. Biz sizinle gurur duyacağız. Anneniz babanız sizinle gurur duyacak."ifadelerini kullandı.

banner380

Anahtar Kelimeler:
InegölInegölhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<