banner359

Muharrem İnce İnegöl'de Konuştu

-

03 Ağustos 2014 Pazar 20:24 2014-08-04 11:18:39
Muharrem İnce İnegöl'de Konuştu
 İnegöl'de  Atatürk Anıtı önünde düzenlenen mitingde vatandaşlara seslenen Muharrem İnce, Ben bu millete, sessiz çoğunluğa inanıyorum.Anıt önünde kamyonet kasasından oluşturulan sahnede vatandaşlara seslenen CHP Grup Başkan Vekili  Yalova Milletvekili Muharrem İnce, İnegöl’de ve yurdun genelinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim fotoğraflarının olduğunu belirterek, her tarafta Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafı var. İnegöl’e de girdiğimizden beri her yerde onun resimlerini görüyorum. Sanki Türkiye Cumhuriyeti babasının çiftliği. Nerede kaçak inşaat varsa hepsinde bunun resmi. Bu millet bunun hesabını görecek. Yalova’da nasıl bunların burnunu sürttüysek, Türkiye genelinde de bunların burnunu sürteceğiz. Baştan sona her şeyi sahte. Plakası sahte, attığı gol de sahte, mal beyanı da sahte, sloganları milletin adamıymış, devletin imkanları ile milletin adamı olunur mu? Böyle bir palavra cennetindeyiz. Kabadayılığı da sahte. Bu kadar yalan söyleyen kişiden Cumhurbaşkanı olmaz. 10 Ağustos’taki seçim CHP ile başka partilerin yarışı değil. Adayımız, sadece CHP’nin adayı da değil. 10 parti destekliyor. Dolayısıyla hepimiz sandığa gitmeliyiz. Umutsuz olmayın” dedi.

İNEGÖL’DE CHP AZ OY ALIYOR

İnegöl’den CHP’ye fazla oy çıkmadığını kaydeden Muharrem İnce, “İnegöl’de oy oranımızın düşük olduğunu biliyorum. Ama böyle yerleri her zaman daha çok severim. Çünkü, böyle yerlerde mücadele ruhu daha yüksek olur. Sizler bunu başaracaksınız. Bu seçimin farkı, ‘kediye ciğer teslim edilir mi, edilmez mi’ seçimi” diye konuştu.

SEÇİMLERİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN KAZANIYOR

Gezi Parkı olaylarında Recep Tayyip Erdoğan’ı yendiklerini belirten İnce, “Gezi Gençleri ona engel oldu ve istediğini başaramadı. Ama son zamanlarda, onu da söyleyeyim seçimleri Tayyip Erdoğan kazanıyor. İki kez yenildi ama. Tezkere ve Gezi Parkı olaylarında. Üçüncü yenilgisini şimdi tattıracağız ona” şeklinde konuştu.

BENDE SÜNNİ’YİM AMA SENDEN UTANIYORUM

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın mezhep konularıyla mitinglerde halka hitap ettiğini söyleyen Muharrem İnce, “Nereye gidiyorsa hemen bağırıyor, ‘Ben Sünni’yim, o Alevi’ diyor. Sana ne milletin Sünni veya Alevi olduğundan. Sen önce adam ol. Ben de Sünni’yim ama senden utanıyorum. Türkiye bir yalan rüzgarı içerisinde günlerini geçiriyor. Herkesin inancı kendine. Etnik kökenlerimizi tartışacağımız yer siyaset değil. Ancak aileler arasında konuşulur. Seçim meydanlarında etnik köken tartışırsak, bu topraklara yazık olur. Bir çivi bir mıhı kurtarır, bir mıh bir atı kurtarır, bir at bir yiğidi kurtarır, bir yiğit memleketi kurtarır. O bu topraklara, Cumhuriyete, Atatürk’e düşman. Bir de bunun ağlayan yardımcısı var. Onu Manisa’dan sürdüler, Bursa’ya geldi” ifadelerini kullandı.

Muharrem İnce, Atatürk Anıtı önündeki konuşmasının ardından, Kültürpark’a geçerek, Posofluların Seyran Şenliğini ziyaret edip, kısa süreli vatandaşlarla sohbet etti. Milletvekili İnce, Kültürpark Posoflular ziyareti sonrasında  Ankara’ya hareket etti.

Son Güncelleme: 04.08.2014 11:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<